Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Seni sevmek kusursa sana özür borçluyum,seni çok ama çok sevdim ikikere suçluyum.

Ağlamak istiyorsan eğer başını dik tutki göz yaşların seni ağlatan kadar alçalmasın :(

Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

Saatlerdir mesaj yazmak için uğraşıyorum. Yüzlerce mesaj yazdım. Ama ne okumaya zamanın ne de göndermeye kontörüm yeter. Bu yüzden kısaca özetliyorum. SENİ SEVİYORUM...

Bu gece son defa sana ağlıyorum o çok sevdiğim yağmurla beraber ve son kez seni unutmak için özlüyorum bir daha TÖVBE...

Kardenleni bilirmisin güzelim beyaz karların içinde açan bir çicektir sende benim güzelim sevdalarımın içinde açan bir çiceksin sen benim kardelenimsin

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek istedim ama seni sana veremedimki.

Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim üstelik yakmadım seni ben yağmur yüklü bir bulutum kime çarpsam ağlarım

Baharyüzlüm dünya beni unuttu bense dünyayı bir tek seni unutamadım şimdi şu koca dünyadan bilsen ne çok yalnızım ne kadar bedbahtım.

Dağlar engel olsa aşar gelirim yıllar engel olsa yaşar gelirim bir değil bin adım koşar gelirim yok yok ayrılmam senden kopamam senden asla ama asla ayrı kalamam BİTANEM...

Bulut Gibidir Benim Kalbim Başka Yüreklerle Çarpışır. Yağmurlar yağdırır ama bu yağmurda sadece vazgecemediklerim ıslanır. şimdi dokun bak saçlarına mutlaka ıslaktır. seni sevmek benim için bağımlılıktır.

Birbirini seven insanlar arasında gözle görülmeyen ipler varmış. insanlar birbirinden uzaklaştıkça ipler gerilir.insanların canını acıtırmış, ama gel gelelim bu ipler hiç kopmazmış.

Her şeyin küçüğü seviliyor ama paranın ki asla.....)))

Ne geçen zaman beni nede geçirdiğimiz zaman seni umutsuzluğa düşürcek

Yüreğinden geçip giden bir dünyanın gözyaşlarında ıslandığı vakitlerde günlerin hayırlı, duaların kabul, umutların hep rahmetle dolsun.Allahım kalbine benim sevgimi doldursun.

bir umut doludur bakan gözlerin
ya ağlatır ya güldürür
bir çaredir sözlerin
ya yaşatır ya öldürür

Kalbinde Yoksa Güzelim Yerim Önemi Yok Ben Ayaktada Giderim...

bir bakısın yeterdi gülüşlerin ömre bedeldi birde gözlerin o da seni sevmeye yeterdi.
Seni Seviyorum Sarı Papatyam

Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

Geri