Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet BEYLER Lama`LumA# ezıgının hazın sonu guya 20 e 1 yenmıs hahah dedım qelws sonuc
Anca 1o yasındakı bebeLerı yener Emre. Daha dunku bOk o kımde benı yenıcek. boş Lafa qerek yok. qeLsın awansta werıcem herkes sahıt. Herkeste ızLesın ;]
olm lamaluma sen hep boyle yapıyorsun -faBLe || clanindan birisi yendi evde deyildim kardeşimle yapmıssın diyon yaLanci oc bu ben -faBLe || ``~k w A h j S.* x7` tanidinmi ezigin oglu emre sanada hll adama iyi koymussn aklı basına gelmiştir D
Lamaluma kim ?????????
kardeş bırak onceden banada aynı muhabbet yok fakemle yok kardesımle mactan sonra tlmıs ızleyıcıler sahıt otur agla lama luma ozelden msj at msn ekle cfg atarım belkı seneye 10 el alırsın