evet BEYLER Lama`LumA# ezıgının hazın sonu guya 20 e 1 yenmıs hahah dedım qelws sonuc

HeLaL oLsun Lan. 1o yaşındaki kardeşimi yenmişsin waLLa tebrık Ederım :D:D:D qeweqeweq :D:D:D

Pc bırakıp cıktık dısarı kardesımı yenmıs waLLa heLaL oLsn :D Adamsın Sen Emree :D
Sallma bırak x))

başarılarr x))

başından kardeşim diye savunurdu fake olsa ama şunu da diyem lan mesajda bile yalan atmayı bilmiyo bir taraf ama o hangisi bilemem :)

qıovınco krdes ben su kadar soleyem eger yalan soluosam allah canımı alsın surda oleyım bak bu bana 3 gun once senı 20 e 1 edım dedı yemın edıorum csden sogudum cıldırcaktım okula qıtmıcektım delı oldum aglıcak durumdaydım dedım mac attık hatta fableden kunada sahıt fame ramo da sahıt mactan snra cıkma ws atcaz dedım sen benı yen cs bırakırım dedı 20 e 1 ezdım ss alma dıe yalvardın dedı bnde sınırlendım senı yenmeyen emre adam deıl edım yapptık sonuc ortada qardas cıldırcam walla adam kabullenemıo

qL:... ama bosa tartısıonuz... :D ezıkler sızı gelın 2 nızlede 20 - 0 yencem erdem ... emre :D knkılerım benım :D

Tamam qeLsın her turLu ataLım hatta qeLsın nb'de herkes ızLesın ben burdayım :)

mami knka adam yalan atmasa uzamıcak bu konu ama ıste yalan atıo yok krdesımdı yok dısarı cıkmıstım kardesımı yenmıssın dıo warmı bole bısı krdes :S:S bunn gıbıler yzndn csden soguyo mıllet :S:S

Mami Az cok tandıysan kanka yaLanım yOk. qeLsın herkesın onunde ws ataLm benım ıcın farkmaz. karde$ımı yenmekLe buraya ss atıLmaz. qeLsın benı yensn dıcem heLaL oLsn. hatta ben konu acıcam dıcem emre benı ezdı ss'de koyucam. koymazsam adam deqıLım.

tmm uztmattın la harbı altı ustu ne bende yenıldıgım zaman ları bılıom .. 20 10 yenıdlıgmı bılırım yanı .. ne war bunda bı se yenersın bı o bu oyun yanıı ...

helal olsun emre ;)

tmm emre erdem ... bı daha warmsınız o zamn ws ye ?? ....

OLUM SEN ADAM DEGILSIN SUS :@:@ ramazan konusmuo bı konussa herkez yalanını anlıcak ama konusmuo ıste hala dıon qel yapak ezdım ıste ezdım anlaaa artık kabullen laaaan bıdaha cs qıren emre adam deıl snn yuzunden sogudum lan csden

Tamam qeLsin ataLım. Benım msn faLan war sende mami. qeL sende ızLe.

2 nızde ıen ıı dostlarımdan sınız yanı ne sana bıse dıyebılırım ne de ona .. ama gelın bıdaha ws ... ben de olcam .... o ws de yenılen bu sefer ne dıcek ozamn goruruz knkJlerım

qardas bebeyle mıcten konustuk kufurlestık hatta ben bısı demıom hala yalan soluonya eyw bısı demıorum eyw

Arkadaş be boş cene yapma qeL ataLm dıyOrum işte.

BeyLer Tartısyamaya gerek yok macda bende vardım fake gttım ve emre kardesımız ws teklıf ettıle ve mıcten konsutular ws atan kısı Lama Luma erdemdır 6 kısı ws ızlıodu ve erdem burda ben degılım dıo yalan soyluo resmen bosa burda mılletı kandırmaya gerek yok yenmekte var yenılmekte var ama bosa yalan soyleyecek bısey yok susuyum dıyorum ama ortada bı haksız var emre kardesımıze hLL oLsun ws atan kısı erdemın kardesı deıl erdem beydır bunu bıLın yanı

bak bak aynı lafı mactayken de solemıstı ardından ws atmıstık bos cene yapma mactan snra qorcez demıstı al ıste ama kımse ınanmaz hll olsun

Geri