evet BEYLER Lama`LumA# ezıgının hazın sonu guya 20 e 1 yenmıs hahah dedım qelws sonuc

hLL eMReme ;]]

tmm knk uzatmayın emre erdem hatırım warsa knk olan olmus bıten bıtmıs tmm mı uzatmayın bakkk

Alin bakin gosselins ramco konusuo maci izleyn lerin arasinda oda vardi alin onada inanmiosaniz bisi demiom hadi

Ahahahha :D:D:D

-tK | ? :D:D:D

Lan ben bıkere ws'de cLan yazmam soLo NıckLe ws atarım saLLadıqın burdan beLLı ya :D:D:D

EzO Anca kardeşimi yenersn :D:D:D:D

Yanlış hatırlamıyorsam adın erdem'di ve sana şunu dicem çok sağlam düzenbazsın senin bilgisayarında hl_ress bulduğumdada bana kardeşimde bulmuşsundur dedin hatta mp3lerin içindeydi hatırlatırım :) Hadi mcx :D

yenınce ben oynadım yenılınce kardesım : ) Başarilar Emre .

Ramco sen bıkere hıc kOnuşma cLana qeLmıyOrum dıe aqLayan adamsın aramızda bOzuk bana şımdı burda Laf ebeLeqı yapma :)

ben her zaman dıyOrum. qeLsın Ezsın Ws SS'nıde ben atıcam. Atmazsam en adı serefsızım.

BeyLer Tartısyamaya gerek yok macda bende vardım fake gttım ve emre kardesımız ws teklıf ettıle ve mıcten konsutular ws atan kısı Lama Luma erdemdır 6 kısı ws ızlıodu ve erdem burda ben degılım dıo yalan soyluo resmen bosa burda mılletı kandırmaya gerek yok yenmekte var yenılmekte var ama bosa yalan soyleyecek bısey yok susuyum dıyorum ama ortada bı haksız var emre kardesımıze hLL oLsun ws atan kısı erdemın kardesı deıl erdem beydır bunu bıLın yanı
BEYLER alın adam konusuo macı ızlıodu hll qardas harbı delıkanlılık yaptın lamaluma qıbı kızlık yapmadın hll olsun konus ramco kohnus magdur durumda bırakma ınsanı bu lamaluma hrbı ezıkmıs bısı demıorum

Lan lamaluma hala konusuonmu sen sus lan artik

ahjahahah benım pc'de hL.res buLmus :D:D:D: awojrojawrojkawokjrwoaj :D Lan ıyı quLdum yaa :D:D:D:D: ahhahahah :D

Oduncu Aykut senın pc'de hL.res buLmus capuLcuyLa bırLıkte bana hıkaye anLAtma o sensn ben deqıL :D:D:D

Varsa Güvenen qeLsin. Beni BiLen biLiO YaLakaLık Yapmaya qerek yOk. Daha dune kadar kÖpeqımdınız Adam OLdunuz hadi BakaLım :)

Varsa Yencek Lafta DeqiL. Gercekte qeLsin :)

beyler en ıyısı bosuna tartısmayın bakın ıp versın emre bızde hep bırlıkte burdakıler gıdelım vs yı ızleyek gorek nası fıkır ? zatn mevzu nedır yenen adam herzmn yener .)

Yanlış hatırlamıyorsam adın erdem'di ve sana şunu dicem çok sağlam düzenbazsın senin bilgisayarında hl_ress bulduğumdada bana kardeşimde bulmuşsundur dedin hatta mp3lerin içindeydi hatırlatırım :) Hadi mcx :D
eyw krdesım bak ıste adamın yaptıgı ıs duzenbazlık yenınce kendı oynar yenılınce kardesı ben bole bısı qormedım

Lan ben oduncuyu tanımam bLe yaa :D:D:D awkprkpawrkpawkp :D

Lan qeLın pc'me bakın bsey msey yOk aqLamayn Laaa :D emzık wercem sıze :D

Laf kaLabaLıqına qerek yOk. He Warsa qeLsın werıyım parmakLarının arasına qezdırsın :)

Hadi Eyw. Dahada yOruma qerek yOk.

beyler en ıyısı bosuna tartısmayın bakın ıp versın emre bızde hep bırlıkte burdakıler gıdelım vs yı ızleyek gorek nası fıkır ? Zatn mevzu nedır yenen adam herzmn yener .)
olm sus lan sus bari sen atma yalan erdemin yalakasinsin swde her girdiginde erdeme gel knka silah atam dion ulan ws yi snde izledin hatta erdem agladi dedin wsde simdide yalakalik olsun die o erdemd eil dionuz birakin olm bu isleri bu dunyanin obur dunyasida war obur dunyada qorusuruz hakkimi hll etmiom ulan :@

oFF ne neyın tartısmasını yapıorsunuz anlamıorum ya ...

la sus olm sus tmm yoruma qerek yok zaten ısguzar duzenbaz herıf

qL knka :D ben feyso :D
erDem eziLmişSin knks ayıp aq ya :D
adama camuR atma aq :D

asdafaskdasa aynen ole zuatmayın beyler ıp verın dalalım vs lerını ızleyelım.. YENEN ADAM HERZAMAN YENER ;)

Ya Mami qeLsin weriyim eLLerine yOL aLsın Laf kaLabaLıqı yapıO burda kardesımı yenmışte :D Lan sen kımsınde benı yenıcen ? Lan sız kımsınızde bana 3d aım ıftırası atıOsunuz ? qeL pc'me bak bse yOksa FazLa cene yapma.

Olm sus swdede beni yenemessen sen beni yen cs birakirim diodun gorduk iste ezildin sus artik iice kuculuon olm sus .:@:@:@

Geri