Ahahahha![]()
-tK | ?![]()
Lan ben bıkere ws'de cLan yazmam soLo NıckLe ws atarım saLLadıqın burdan beLLı ya![]()
EzO Anca kardeşimi yenersn![]()
BEYLER alın adam konusuo macı ızlıodu hll qardas harbı delıkanlılık yaptın lamaluma qıbı kızlık yapmadın hll olsun konus ramco kohnus magdur durumda bırakma ınsanı bu lamaluma hrbı ezıkmıs bısı demıorumBeyLer Tartısyamaya gerek yok macda bende vardım fake gttım ve emre kardesımız ws teklıf ettıle ve mıcten konsutular ws atan kısı Lama Luma erdemdır 6 kısı ws ızlıodu ve erdem burda ben degılım dıo yalan soyluo resmen bosa burda mılletı kandırmaya gerek yok yenmekte var yenılmekte var ama bosa yalan soyleyecek bısey yok susuyum dıyorum ama ortada bı haksız var emre kardesımıze hLL oLsun ws atan kısı erdemın kardesı deıl erdem beydır bunu bıLın yanı
eyw krdesım bak ıste adamın yaptıgı ıs duzenbazlık yenınce kendı oynar yenılınce kardesı ben bole bısı qormedımYanlış hatırlamıyorsam adın erdem'di ve sana şunu dicem çok sağlam düzenbazsın senin bilgisayarında hl_ress bulduğumdada bana kardeşimde bulmuşsundur dedin hatta mp3lerin içindeydi hatırlatırımHadi mcx
![]()
olm sus lan sus bari sen atma yalan erdemin yalakasinsin swde her girdiginde erdeme gel knka silah atam dion ulan ws yi snde izledin hatta erdem agladi dedin wsde simdide yalakalik olsun die o erdemd eil dionuz birakin olm bu isleri bu dunyanin obur dunyasida war obur dunyada qorusuruz hakkimi hll etmiom ulanbeyler en ıyısı bosuna tartısmayın bakın ıp versın emre bızde hep bırlıkte burdakıler gıdelım vs yı ızleyek gorek nası fıkır ? Zatn mevzu nedır yenen adam herzmn yener .)