evet BEYLER Lama`LumA# ezıgının hazın sonu guya 20 e 1 yenmıs hahah dedım qelws sonuc

Yazık La Bu Lama`Luma'ya .. Herkese Artislik Yapıyo .. ramco'yuda Eziyodu Sözde .. Yazık Abim Bu vs'de seni yenen adamı ben yendim 1 kere oda beni yendi 2-3 kere Cs'yi Bırak ..

ahahahha bebe :D Lan qeL dıyorum ışte herkes ızLesın bu kadar aqLama Laa :D:D ahahha :D Ya cocuk ıyı quLdurdun benı amq :D:D:Dd

aq hıle dıolar gel pc bak dıorus onada yok dıolar ne emmeye gelıolar nede gommeye boskoyy .d

ya emre coLuk cocuk mu eqLendırcez kanka saLLa ben kactım. ***ü Yiyen warsa her zaman bekLerım. ÖzeLe qeLın msn werırım. By.

Kralsın Yav seni Kimse Ezemez .. Ne SpawN ne Potti neDe Morgan .. Ramco'yuda eziyodun Noldu Ezdi Bıraktı seni .. SS koydurma şimdi .. Kesn Kardesini yenmiştir o'da ;) .. `c!k0LatA~ S;etO-

kesin seto kesin oda kardeşini yenmiştir bebe yenılınce kabullenemıo la wallahi billahi

GL knk SS orta'da Takma Sen Bunu .. Allah Bilir kardeside Yoktur la bunun ;) ;)

Ya aveLLere bak :D

OqLm haLa bOş Laf yapıOsunuz LA :D ben dıyOrum herkes qeLsn ızLesn. ataLm bakaLım kım yenıcek :)

hadı eyw.

Kralsn Dedik Sus'da Motorun Sogusun .. Seni kimse yenemez .. Hep kardesini Yenerler qq.

aynen seto adam yenıldı yedıremıo hahahaha :D:D:D:D tabı ben yenılsem banada koyardı ama ben delıkanlılıktan tavız vermezdım :D:D:D:D:D:D ezık ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D

LAN BEN 0NLy_q0LqE FAKELİFE SENIN YALANINI SIKERIM AZ INSAFLI OLUN LAN HIC SIZDE SEREF DIYE BIRSEY YOK MU ADAM YENDI BILEGININ HAKKINI WERSENE LAMA LUMA DENEN OC ANASINI SIKTIM EWLADI YENILINCE KARDESIM DI DION ANANI SIKERLER BOLE ONDAN SONRA KARDESIM YENDI HAHAHASFSAHMKFSA :D BIRAK OLUM SEN CS YI OC SENIN GIBI OC LAR WARKEN DAHA COK KARDESIM OYNUYORDU DER LASKFHSADASLK KABUL ET FAKE LİFE SENINDE YALANINI SIKERIM ADAMIN HAKKINI WERIN LAN BOTLAR SIKTI ATTI WS DE ANANI AQ COCUGU

Lan ben oduncuyu tanımam bLe yaa :D:D:D awkprkpawrkpawkp :D

Lan qeLın pc'me bakın bsey msey yOk aqLamayn Laaa :D emzık wercem sıze :D

Laf kaLabaLıqına qerek yOk. He Warsa qeLsın werıyım parmakLarının arasına qezdırsın :)

Hadi Eyw. Dahada yOruma qerek yOk.

Ulan bi kerede Türkçe'yi düzgün kullan.

Başarılar Emre..

Emre ßaşarıLar . . . Erdem miLLEte çamur atma sende ayıp denen ßirsey var.. Ha yenmişssin ha yenilmişsin uzatacak ne var ßunda ? Şerefin Varsa yaLan söyLemezsin . . . !

eğer emre yenilseydi kardeşin mi yencekti sen mi ?

eyw beyler herkeze tesekkur ederım

olal çözüldü lamaluma yenildi kardeşi değildi kendiydi... da öyle değilse bile madem vs atmayı çok seviyorsunuz bir daha atın ne olacak bir kere yendiysen yine yenebilirsin :)

olal çözüldü lamaluma yenildi kardeşi değildi kendiydi... da öyle değilse bile madem vs atmayı çok seviyorsunuz bir daha atın ne olacak bir kere yendiysen yine yenebilirsin :)

He lan atın bi kere daha., Yıkılan gene itiraz etsin bir daha atın. Diğeri yıkılırsa gene atın ! Sabaha kadar atın işte :) Yıkmış olum işte ne uzatıyorsunuz :) Sanki Morgan ws SpawN

ben ataLım dıOrm arkadaş yenemıceqını bıLıO dıO kı ben yendıqım adamLa ws atmam. Lan akLımı skıyım kı ss FormatLa qitti 2o'ye 1 yendım ezoyu bı dunyada $ahıt war amq. Yenemıceqını bıLdıqınden burda bo$ LAf yapıO.

Geri