evet BEYLER Lama`LumA# ezıgının hazın sonu guya 20 e 1 yenmıs hahah dedım qelws sonuc

0
EXE RANK

emre_uuu

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
emre_uuu
http://img153.imageshack.us/i/42611850.png/ normalde sslerı koymam ama sınır oldugum adamlarınkını koyarım bebe 3 gun once dedıkı senı 20 e 1 ezdım sus dedı delı oldum sınırlden catlıcaktım aglıcaktım 3 gndur delı oluodum okulda dersler kafama qırmıodu dedım mactan snra qel ws mactada kasmadım bılerek ve ws yaptık sonuc oratada 3 gun once 20 e 1 yenen adam ( TABI RUYASINDA HAYALINDE YENER ANCA :D:D:D) sımdı 19 a 9 ezılıo aduashduashda bırde aglıo yok hıc cıkmıon yok botsun sonuc ortada ezık lamaluma

Ahahahha :D:D:D

-tK | ? :D:D:D

Lan ben bıkere ws'de cLan yazmam soLo NıckLe ws atarım saLLadıqın burdan beLLı ya :D:D:D

EzO Anca kardeşimi yenersn :D:D:D:D

gL... kardesim adam kinq :)

VS atılır . ikinizlede :P :D

HeLaL oLsun Lan. 1o yaşındaki kardeşimi yenmişsin waLLa tebrık Ederım :D:D:D qeweqeweq :D:D:D

Pc bırakıp cıktık dısarı kardesımı yenmıs waLLa heLaL oLsn :D Adamsın Sen Emree :D

:D:D:D la sen erdemı yenemezsın kı erdem oynadıgı vs de senı 20-1 yendı ss koycaktın koymadın mı emre .d.d bı ara bnm kardesımle de vs at .d.d

qqeweqeqwweq :D:D: Kanka bebeLeri iyi yeniOr ÖyLe deme :D:D:D:D:d

Ulan yuh fakelife lamaluma sanada hll bole yapcan belliydi vs snrasi diodun eizk die yenilince camur at hemen hahaha bisi demiorum ramo allah askina konus snde izledin wsyi

adaam bebekinq knka :D harbıden senınle oynadıgı vs de 20-1 yenılmıstı kardesınle mı kapıstırdın ıyı kapısmıs kardesın baksna :D :D:D koptum emre hll yorum atsna +15 vs atmıorum dıe :D.D

ERDEM sus olum sus bak orda 7 tane ızleyıcı war onlar olmasa ınandırcan mılletı ben sana bısı demıom artık harbı hll olsun camur at anca yenıldın ıste kabul edemıon :@

OqLum kardeşim biLe zorLamış La bebeyi :D:D:D:D

qeweqewq :D:D:D:D

La cs bırak sen emre 2o'ye 1 yendım utan :D:D:D:D:D

Ss Atma dıe yaLwardın bıde :D:D:D:d

emre hLL oLsn kardeşimm

emre kanka heLal olsun knky ben orhan :D :D

Gl , de madem fake realleriniz ws atsında görsün herkez?

haha erdem ezilmişsin haha .D

qardas ezıldı ama kabullenemıo quya kardesını ezmısım güya 20 e 1 yenmıs ss atma dıe yalvarmısım o bebe benı 20 e 1 yensın ss almadan druurmu bıde dıodıkı sen benı yen ben cs bırakırım olm sn cs bıraksan bana qıren cıkan bısı olmaz ıster bırak ıster bırakma ama asıl buyukluk yenıldııgnı kabul etmektır ama sn cok kucuksun yasın buyuk oolabılır ama zeka yasın anaokulu sevıyesınde ben sana baska bısı demıom krdes eyw

hll olsun emre abi.... gLL

Geri