Adamın ınsanlıgı ytr cakma ayko bak adm ynlmıs glmıs basarılar guzel vs dı dıo tbrıgını edıo snn gıbı glıp brda yk fakeydı yk 2 ay kasmadım felan laga luga yabmıo..Yınede 1 2 3 4 VVVAALLVVEE
ßaLyoz akar iLk qünde tabi ısınamadı 0yuna sonra 10 qüne ezdi geçti![]()
eyv sağolun :001_wub:1 2 3 4 ~BaLyoZ*4ever .d qL Aykut abi
kanka nickim senın tek bır sozune kurban oLsunBeyler Bu Balyoz Fake Gerçek Balyoz Bnm Bu Özentı Reslim ~BayLoz* Bnm RReal
heyt be ekanka nickim senın tek bır sozune kurban oLsunI love you :001_wub:
[IMG]http://hizliupload.com/img/51101150564554513640.jpg[/IMG] Hizliupload.com
tts gel :w00t::001_wub:heyt be e![]()
Bak hary eğer ben senin 1 tane cfgni bırak indirmeyi konusuna bakmışşam ........... :lol: . Bu dünyada cfg felan urasacak son adam benım buna emın oLNb de paylaştığım cfglerimi hemen indiren aykut'a bak . Şimdi parası var cfg açmaya üşenip direk program hallediyor herşeyi ve Türkiye 1.si oluyor![]()
Bak hary eğer ben senin 1 tane cfgni bırak indirmeyi konusuna bakmışşam ........... :lol: . Bu dünyada cfg felan urasacak son adam benım buna emın oLbunu sende cok ıyı bılıyorsun . Cfg felan urasmam kodere bi mesaj atmam yeterli . bakıyorum mermi gitmiyor sekme var hemen bi mesaj yetıyor . sslerime dikkat edersen consol rengi fps felan en eskı sslerde baskan hep aynı yerdedır . silah kodlarım oto buy sens vol ekran ayarları ratelerım klasiklerinden cok farklı . zaten ekran modum bıle farklı
:thumbup1: buraya koyuolar balyoz cfg felan ole bı cfgm yok . zırtta yazmıs recoıl ayarı benım . o cfgler fake kardesım hepsı fake koyduklarım bıle
benı burda konusturtmayın sovecekler sımdı :lol: sakala koyduklarım real :w00t: :w00t: