~BaLyoZ* VS Valvvee TekRar ???

qeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adamın ınsanlıgı ytr cakma ayko bak adm ynlmıs glmıs basarılar guzel vs dı dıo tbrıgını edıo snn gıbı glıp brda yk fakeydı yk 2 ay kasmadım felan laga luga yabmıo..Yınede 1 2 3 4 VVVAALLVVEE

ualn sen cs başlıyalı 1 yıl oldu gercek ayk0 dg sen nerden tanıcan lama luma mal senı bırde gecmıs cakma ayko dq dıor senın gercek dedıgın ayko dq bayadır oynıor 5-6 yıl öncesıne oynıordu sen nerden bılıon geriİ ?

Yorumlara dikkat seviyesiz , üyeleri aşağılayıcı sözlerden uzak durun ..

2.kez uyarılmazsınız ..

meriç yine saçma yorumlar başladı :D

her ikisinide başarıLar bu bir oyun sonuçta

anLamadığım Herkes cLanındaki en iyi oynayan kişiyi sunuyor wily valveyi fsg khardeshi Jd Aktaşı ne bileyim artık biraz büyüyün kendiniz onların arkasına sığınacağına cesaret edin kendiniz çıkın laf söyleyin :S

qL..

[G]ood[L]uck :R

lütfen başarı harici pos kasmıyalım

1 2 3 4 ~BaLyoZ*4ever .d qL Aykut abi

ßaLyoz akar iLk qünde tabi ısınamadı 0yuna sonra 10 qüne ezdi geçti :D

baLyoz akar ilk qünde ısınamadı oyuna 10 qün sonra Sker

gL

Beyler Bu Balyoz Fake Gerçek Balyoz Bnm Bu Özentı Reslim ~BayLoz* Bnm RReal

Birdaha uyarmam konu ile alakasız yorumlar atmayın..

Nb de paylaştığım cfglerimi hemen indiren aykut'a bak . Şimdi parası var cfg açmaya üşenip direk program hallediyor herşeyi ve Türkiye 1.si oluyor :D

Nb de paylaştığım cfglerimi hemen indiren aykut'a bak . Şimdi parası var cfg açmaya üşenip direk program hallediyor herşeyi ve Türkiye 1.si oluyor :D
Bak hary eğer ben senin 1 tane cfgni bırak indirmeyi konusuna bakmışşam ........... :lol: . Bu dünyada cfg felan urasacak son adam benım buna emın oL ;) bunu sende cok ıyı bılıyorsun . Cfg felan urasmam kodere bi mesaj atmam yeterli . bakıyorum mermi gitmiyor sekme var hemen bi mesaj yetıyor . sslerime dikkat edersen consol rengi fps felan en eskı sslerde baskan hep aynı yerdedır . silah kodlarım oto buy sens vol ekran ayarları ratelerım klasiklerinden cok farklı . zaten ekran modum bıle farklı :D:thumbup1: buraya koyuolar balyoz cfg felan ole bı cfgm yok . zırtta yazmıs recoıl ayarı benım . o cfgler fake kardesım hepsı fake koyduklarım bıle :D benı burda konusturtmayın sovecekler sımdı :lol: sakala koyduklarım real :w00t: :w00t:

Yemin et hadi yine hiç indirmediğine aynı yeminleri görüyüm ? :D

Bak hary eğer ben senin 1 tane cfgni bırak indirmeyi konusuna bakmışşam ........... :lol: . Bu dünyada cfg felan urasacak son adam benım buna emın oL ;) bunu sende cok ıyı bılıyorsun . Cfg felan urasmam kodere bi mesaj atmam yeterli . bakıyorum mermi gitmiyor sekme var hemen bi mesaj yetıyor . sslerime dikkat edersen consol rengi fps felan en eskı sslerde baskan hep aynı yerdedır . silah kodlarım oto buy sens vol ekran ayarları ratelerım klasiklerinden cok farklı . zaten ekran modum bıle farklı :D:thumbup1: buraya koyuolar balyoz cfg felan ole bı cfgm yok . zırtta yazmıs recoıl ayarı benım . o cfgler fake kardesım hepsı fake koyduklarım bıle :D benı burda konusturtmayın sovecekler sımdı :lol: sakala koyduklarım real :w00t: :w00t:

Para ile cfg satın alan bizler değiliz

Lütfen saygılı olunuz..

Ya bi dakika. Bi yemin etsin hiç indirmediğine cfglerimi yada hiç bakmadığına birşey söylücem sadece bi etsin inanalımda :D

Geri