~BaLyoZ* VS Valvvee TekRar ???

Yemin et hadi yine hiç indirmediğine aynı yeminleri görüyüm ? :D
için rahat edecekse edeyimde rahatla :d vallahi billahi indirmedim . ne senin nede baskasının 1 cfg bile vallahi indirmiş değilim oke ?
Para ile cfg satın alan bizler değiliz

Lütfen saygılı olunuz..

para ile cfg alınca saygısızlıkmı oluyor gardas ne alaka cozemedım :w00t:

Bak hary eğer ben senin 1 tane cfgni bırak indirmeyi konusuna bakmışşam ........... :lol: . Bu dünyada cfg felan urasacak son adam benım buna emın oL ;) bunu sende cok ıyı bılıyorsun . Cfg felan urasmam kodere bi mesaj atmam yeterli . bakıyorum mermi gitmiyor sekme var hemen bi mesaj yetıyor . sslerime dikkat edersen consol rengi fps felan en eskı sslerde baskan hep aynı yerdedır . silah kodlarım oto buy sens vol ekran ayarları ratelerım klasiklerinden cok farklı . zaten ekran modum bıle farklı :D:thumbup1: buraya koyuolar balyoz cfg felan ole bı cfgm yok . zırtta yazmıs recoıl ayarı benım . o cfgler fake kardesım hepsı fake koyduklarım bıle :D benı burda konusturtmayın sovecekler sımdı :lol: sakala koyduklarım real :w00t: :w00t:

onu biliyoz başka bişey söyle :lol::lol::lol:

yemin ederim allah şahidim onu ben yazmamısım bak ta 2 . ayda . favori2323 yazmıs nicki aldığım cocuk herkes biliyor sevdıgım bı kardesımın nıckıydı jokere degıstırdım gıt kumda oyna :thumbup1:

Lan bunada fake dedin ya Helal olsun sana pokjh87yujıkol
:lol::lol::lol::lol::lol:

Lan bunada fake dedin ya Helal olsun sana pokjh87yujıkol:lol::lol::lol::lol::lol:

lan gerızekalı 2. ayda benım uyelıgımmı vardı foruma baslıyalı 3 ay bıle olmadı salak salak yorumlar atıp pos kasma gıt jokerın kendısıne sor . favori2323 ü balyoz yaptırdık :thumbup1:

lan gerızekalı 2. ayda benım uyelıgımmı vardı foruma baslıyalı 3 ay bıle olmadı salak salak yorumlar atıp pos kasma gıt jokerın kendısıne sor . favori2323 ü balyoz yaptırdık :thumbup1:

napak inanak mı g@ng@ :huh:

Tartışmaya devam ederseniz konu kilitlenir ve ceza alırsınız

napak inanak mı g@ng@ :huh:
inan veya inanma umrumda değil beni tanıyanlar bılıyor ben asla kımsenın cfg denemem veya ındırmem . ıhtıyacımmı var saka gıbısınız . cocuk yazmıs nıck deısmısız . jokere sordur nıck ne zaman deısmısım . oncekı sahıpı yazmıs . + ben harynın konuya oyLe bısey yazarmıyım . adam düşmanım konusuna bıle bakmam . bıde denedım dg guzel yazayım . az mantıklı düşünsen zaten benım olmadıgımı anlarsın . ben yazsam ancak kufur yazar kendımı banlatırım :D

inan veya inanma umrumda değil beni tanıyanlar bılıyor ben asla kımsenın cfg denemem veya ındırmem . ıhtıyacımmı var saka gıbısınız . cocuk yazmıs nıck deısmısız . jokere sordur nıck ne zaman deısmısım . oncekı sahıpı yazmıs . + ben harynın konuya oyLe bısey yazarmıyım . adam düşmanım konusuna bıle bakmam . bıde denedım dg guzel yazayım . az mantıklı düşünsen zaten benım olmadıgımı anlarsın . ben yazsam ancak kufur yazar kendımı banlatırım :D

seni kim tanır lan yalakalarından başka ? :huh:

Biliyordum fake diceğini haha :D Sen değildin de o yüzden diyordu demi bu favori Balyoz king kimse yenemez Türkiye 1.si cart curt :D

Kimseyi savunmak gibi olmasın ama adam gerçekten favori 2323 ile kayıt olmus ve daha sonra nick deiştirtmiş.

Biliyordum fake diceğini haha :D Sen değildin de o yüzden diyordu demi bu favori Balyoz king kimse yenemez Türkiye 1.si cart curt :D
bu favori dediğin adam benim cfg dılencılerımden biri :D seviyor ne yapayım . senın dedıgıne bakarsak nb de yüzlerce kısı o dedıklerını yazıyor hepsı benmıyım ? :w00t: baktım nb forumunda resım koyuyortlar uyelık alamadım bu cocuk sagolsun verdı sonra nıck degıstırme duydum mesaj yazdım degıstıler bu kadar basıt . o kadar abartılacak bıseyy yok .

[quote="-k1nq`L![o]N t|]Kimseyi savunmak gibi olmasın ama adam gerçekten favori 2323 ile kayıt olmus ve daha sonra nick deiştirtmiş.[/QUOTE]

Ee tamam işte onu diyorum bende. Önce fake nickle geliyor kendini övüyor balyoz king kimse yenemez tek kral o.
Sonra baLyoz oluyor nicki çaktın mı ? :D

bu favori dediğin adam benim cfg dılencılerımden biri :D seviyor ne yapayım . senın dedıgıne bakarsak nb de yüzlerce kısı o dedıklerını yazıyor hepsı benmıyım ? :w00t: baktım nb forumunda resım koyuyortlar uyelık alamadım bu cocuk sagolsun verdı sonra nıck degıstırme duydum mesaj yazdım degıstıler bu kadar basıt . o kadar abartılacak bıseyy yok .

Seni zaten bilmeyen kalmadı hala neden böyle kendini savunma içindesin ? :D Yıkılıp fake ss açan sensin. Yenilince fake ss diyen sensin. Açıp açmadım diye ana bacı katan sensin. Daha sayıyımmı ? Takımın yıkılınca real değildi real olduğunda gelin diyen sensin her maçda yıkılınca hile diye ağlayan sensin dahada sayıyımmı? :huh:

1 2 3 4 valveeeeee .!.

1 2 3 4 valveeeeee .!.

Geri