ya kardeşim aykutu savunmak sana mı düştü adın aykut mu balyoz senmisin yok aykut cocuk değil kendisi yorum atabilir kendisi olgun birisi zaten neden post kasıyorsunuz ki anlamış değilim;;herhangi bi önemli konu olursa aykut kendisini savunur..
aykut abi fake oldugunu bılmıyordu . ts den demısler valve vs istiyor buda gırmıs ezmıs cıkmıs . yanı bıseyden haberı yok . fake oldugunu ogrenınce konuyu sıldırten balyozdurbılıp bılmeden bos bos konusma :thumbup1: Realınıde gorduk fakesınle el sayıları yaklasık olarak aynı :lol:
banlıydım diye öyLe yazmış kardeşim yoksa ben gereklı acıklamayı onceden yapmıstımya kardeşim aykutu savunmak sana mı düştü adın aykut mu balyoz senmisin yok aykut cocuk değil kendisi yorum atabilir kendisi olgun birisi zaten neden post kasıyorsunuz ki anlamış değilim;;herhangi bi önemli konu olursa aykut kendisini savunur..
vazgectım walwede adam degıl adamlarıda ! it hepsı
Herkes bişeylerin çabasinda ama anlam veremiyorum alti üstü oyun benim hayatim cs'den ibaret değildir . açık ve net söylüyorum ben gerçekten bir tane cfg paylaştım nb'ye oda qerçekten realim . balyoz yani aykut kendini ele verdi msn'de kendi ağzıyla bile dedi o kadar aptal insanlar ki dedi real sandılar cfg mi dedi fake cfg ile dünyanin Rep'ini topladım dedi ben hiç bi zman kardeşim dediğim adama yamuk yapmadım . bunu böle bilsinler post felan kasmıyorum yanlış anlaşılmasın NB'de kimse yokken ben üyeydim adminler bakabilirler üyelik tarihimepost kasacak bir insan olsaydim şimdi mod olurdum .!.
Herkes bişeylerin çabasinda ama anlam veremiyorum alti üstü oyun benim hayatim cs'den ibaret değildir . açık ve net söylüyorum ben gerçekten bir tane cfg paylaştım nb'ye oda qerçekten realim . balyoz yani aykut kendini ele verdi msn'de kendi ağzıyla bile dedi o kadar aptal insanlar ki dedi real sandılar cfg mi dedi fake cfg ile dünyanin Rep'ini topladım dedi ben hiç bi zman kardeşim dediğim adama yamuk yapmadım . bunu böle bilsinler post felan kasmıyorum yanlış anlaşılmasın NB'de kimse yokken ben üyeydim adminler bakabilirler üyelik tarihimepost kasacak bir insan olsaydim şimdi mod olurdum .!.
Ganga bana cefegeni atsana madem yamuk olmaz. :001_wub:![]()
sevinmek için sevmedik
I LOVE YOU VALVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:001_tt1::001_tt1::001_tt1::001_tt1::001_tt1: