~BaLyoZ* VS Valvvee TekRar ???

2 Nizede BaşarıLar ;)

Yine her türlü VALVE !

1234 balyozzzzzzzzzz qele kakam :D

1234 balyozzz gele kanka :)

Valveye bu oyunu öğret ayko yazık garibana ;) gL

qL kaRdesmm.. hLL

BaLyoz Sana Kafa Tutuyorum BiradeR Madem KraLsın ya qeL benide ez Fake vaLveyLe hasan deel o vs atmış onun ssini koyuyo aLLahın botu :D sana 10 awans 20de biter varmısın kral ? hadi hemen atalım Butün cs aLemide şahit OLcak hadi .!.

Buna ezmek denir işte gidipde 1 farkLa ynıyr adam eziLmş diyorsnz 1 ve 10 fark aynı şeymi ?

BaLyoz Sana Kafa Tutuyorum BiradeR Madem KraLsın ya qeL benide ez Fake vaLveyLe hasan deel o vs atmış onun ssini koyuyo aLLahın botu :D sana 10 awans 20de biter varmısın kral ? hadi hemen atalım Butün cs aLemide şahit OLcak hadi .!.
fake diyiyor :lol: önceki sayfaları oku valvenin kendisi ql atmış . kralsın sen aç direk duvar at . utanmadan bide netbılıgıne gırıyor . herkes senın ne mal oldugunu ıyı bılıyor :laugh: Duvar vol 5 bile çıktı senin . utanmaz yüzsüz direk duvar at :lol: rets seni yerin dibine sokup sokup cıkardı git skda pos kas :D

gele ikinizede.

89721837129371239812371298371239812739 gele.

qLLLL AyKUT abıme ~BaLyoZ* Affetmez hLL abi .d

1 2 3 4 ~BaLyoZ*4Ever Koppp .d

helal balyoz ii ezmişsin bizlede maç isteriz ..D JouTK bilen bilir ;) eskiler tamır yeniler örnek alır

kaan yanlıs anlamada benıde ıyı tanırsın balyozu kac aydır tanıyosun ?

herkesde sunu bılıyo balyozun ılk koydugu ss fakeydı :) bunu koyarken utanması lazım bence.

herkesde sunu bılıyo balyozun ılk koydugu ss fakeydı :) bunu koyarken utanması lazım bence.
aykut abi fake oldugunu bılmıyordu . ts den demısler valve vs istiyor buda gırmıs ezmıs cıkmıs . yanı bıseyden haberı yok . fake oldugunu ogrenınce konuyu sıldırten balyozdur ;) bılıp bılmeden bos bos konusma :thumbup1: Realınıde gorduk fakesınle el sayıları yaklasık olarak aynı :lol:

n1 :D bot walweee :D

kaan yanlıs anlamada benıde ıyı tanırsın balyozu kac aydır tanıyosun ?

3 yıldır tanıorum aykutu fatıh hıle olsa beraber oynamazdım emın ol
Ki knka ben kımın ne oldugunu cok ıyı bılıoruom senın aykutun bekırn herkesn temız adamıda bılıorum kırlıyıde .!

Geri