Aradığınız NickLer Burda Galiba :)

[size=small][size=small][size=small]Çok sevme birgün nefret edersin Çok nefret etme birgün seversin[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]SoKamadıM hayaTımı DüzeN içiNe SoKaRım böyLe hayatıN içine[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Benim aşkım belki kolay geldi sana belkide sıradan ama şunu bilki sevipte 3 gün sonra bırakmam[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Seni Sevdiğimi Düşündün yanıLdın Ben Sadece Biraz TakıLdım Sende FazLa KapıLdın[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Herkez Playboy Olmus Sokaklar **** Dolmus Bizim Sevqi Dediqimiz Sey Milletin Elinde Oyuncak Olmus[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]beLkide geçmişi anaRken yüzümDe teBessüm biLe oLmicaK[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Her zaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]56- Elime şişe alınca qelir dost bildiklerim şişenin dibine qelince qider qeçmişini Siktiklerim
57- Asla Birilerinin umudunu Kırma Belkide Sahip OldukLaRı Tek Sey o'duR
58- rockcı degilizki küpemiz olsun popçu degilizki tokamız olsuN müslümcüyüm demiyene yazıklar olsun[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]59- üzüLmeNi istemiYorum diyendiR en çok üzeN
60- Sevmistim qeRcekten Seni Ama Hakketmedin Hic Bir zaman Beni
61- Bu haYat böyLe önce uYarsın şeYtana sonRa yaLvaRırSın ALLah'a [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]62- Gelişine vur hayatın belqi bi qün qoL olur
63- Gelirken 70 lik getirde başımızda bi büyük bulunsun
64- Ne AŞKTan AnLaRsınız Ne Meşkden Renqiniz Kacmıs Sevişmekten Tohumunuza isLedi BoKLuk YoqSa [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]65- Cennet gibi bi kızla geldi Cehennem Acısı
66- 18 yaşımın Tek hatırasıydın
67- Pisman DeqiLim Ama HatıRLamayı unuTTukLaRım waR[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]68- Sevdim Kıymet BiLmedi SildiK qiTMek Bilmedi[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Üc qünLük Dünyada iki qünLükLeRi Cekemem[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]- Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun için Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

k[size=small][size=small][size=small]üçüktüm adam olmadı dediler adam oldum sewmedi dediler sewdim uhruna ölmedi dediler öldüm iş işten geçti dediler[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]bu dünyada sevme sevsende belli etme çünkü seven sevilmez sevilen kıymet bilmez [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]HayaT Boktan Ama qRaFikLeRi qüzeL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Gitmeseydi Onun KuLu Olurdum Ciqneyip Gectiqi YoLu oLurdum Bir ömüR AskıyLa Dolu Olurdum Ne Yazık BunLaRı BiLmeden Gitti[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Siz Kutu Kutu Pense OynaRKen Biz Kutu Kutu EFES iciyoRduk[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Geri