Aradığınız NickLer Burda Galiba :)

[size=small][size=small][size=small]YapıLan Bi Çok Şeyi aFFedebiLirim aMa aFFettiğiM hiÇ BirŞeyi UnutMam[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Sevmek zorunda DegiLdin Sadece Umut Vermeseydin [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğindendir[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Terkedeni Terketmez Büyük ZevktiR ama Seveni Terk Etmek En büyük ****LiktiR[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] 2 Dk saLağa YataRım ömür Boyu AptaLım OLursun[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Bizde Ozur dilemek Vardir Yalvarmak AsLa Sevmek Vardir ihanet ASLA Bitirmek Vardir Geri Donmek ASLA[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Love Or HaTe me!But noT PLay with me! ( Sev yada nefreT Et..ama asLa Oynama )[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Baba ParaSıyLa değiL Anne DuasıyLa yaŞıyoruz[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]KaLamazsın ßu Hayatta ßakiré En Azından Hayat Koyar 1 Kéré[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]GécmiSi Géri VérséLér Bu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ben Sokak Lambası DeqiLim Her 10 Metrede bir Bana Raslıyamazsın [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Tenine Dokunan Ellerden Bir Koleksiyon Yapmışsın[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Peşimden koşmanı beklemiyorum ama söylemeden de gidebiliyorum[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]AzraiLin oLsun saLLandığın saLıncak Senin oros.. Ruhunu öLüm temizLer AncaK[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Senin ne oLduğun benim için hiç önemLi değil sonuçta gözlerimin baktığı kadarsın[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Geçmişi Değiştiremesssin Ama geLecek haLen avuçLarının içindedir[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] beLkide geçmişi anaRken yüzümDe tebessüm biLe oLmicaK[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]çok ******** göRdüm ama hiçbiRi senin kadaR pRoFesyoneL değiLdi[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]ben ceketimi kaybetmişim sen düğme arıyorsun[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] biz içtiklerimizin değil içerken düşündüklerimizin sarhoşuyuz[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Geri