Aradığınız NickLer Burda Galiba :)

[size=small][size=small][size=small]Ne Davamızı AnLayacak BiR Kız BuLabiLdik Nede Bir Kızın istediqi KadaR BasiT oLabiLdik [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] KraL qibi Yasayıp Köpek qibi oLmektense Köpek qiBi Yasayıp KraL qibi öLuRSun [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Aldanma Hayatın CiLveLeRine Hersey Bahane qöRünüSüm Serseri Ama GönLüm Sahane[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Hayatı öyLe Bir Yasaki Hayat Senı Kıskansın OyLe biR Sevki öLüm Sana Acınsın öyLe Bir DosT oLki Dostun oLmuyanLaR uTanSın [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]AqLamayı Ferdiden BaqLamayı Orhandan isyanı Müslümden Sevmeyi ise Yalnızca Bizden ÖqRenin [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Olmek Sorun DeqiL Kefen Tarzımız DeqiL [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Kaybedeceğim BirSey Yokken Kendimi Kaybettim[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]HeR haTunun KıvRak zEkası wardıR kimi doqRu yere kuLLanR kadın oLuR Kimi heR yerde kuLLanıR KasaR oLuR[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Türk kızı Hint kızı gibidir Gider öküze tapar[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Doğuştan tedavisi olmayan bi hastalıgım var her Gördüğümü İnsan Zannediyorum[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Bu hayatta bana hoşçakaL diyenLeR gözümdeki o sikLemez bakışLaRı iyi göRememişLer[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]haYatımda yasamak isteMedigim ne warSa yasattın bana[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]HakLıydın sevdiğim kimse benim kadar sevemezdi seni Oynaman Lazımdı benLe değiL mi [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] unutsun beni diye haber qondermissin bir düsün bakalım hatırlamaya deqermisin[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]bén saNa noKtayı KoyDum sén HaLén viRqüLLéRDé miSin[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]dayanmak zoRmus meqeR sonu beLLi oyunLara[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çocukkéndé Sévmézdim Zatén[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

şşşşşşşşşşşşşşşş 1 2 3 Sarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

LAciveRRRTTTTTTTTTTTTTTTTttt

Geri