Aradığınız NickLer Burda Galiba :)

[size=small][size=small][size=small]Zaman Alısmayı öqRetiR ama unuTmayı AsLa[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]HerSey Çok Gec OLmadan Önce Herşeyi Yeniden BaşLat Bence[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ruhuma Kendimi anLatıyorm'da Bazen Cıkıp qitmeK istiyor Bedenimden[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]HayaLde Kurmuyorum aRtık qiRerde KirLetirSin Diye [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Ne tuhaf değil mi içimi acıtan da sendin Acımı dindirecek olan da[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Dünyada insan DiyebiLeceimiz Kac CanLı KaLdı[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Kimin Ne maL oLduqunu BiLiyoRum SaLaqa yattım izLiyoRum[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]UsLu Bir Çocuk OlursaN BeLki BiR Gün Sirinleri biLe görebiLisn[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Canım DedikLeRim Canımı ALdı Bu umuTSuz Yasandım OnLaRDan KaLdı [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]KopaRamam Kalpimi Söküp Atamam Yerinden Sana Taptım Allah qibi SöyLe Ne qeLir Elden[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén BéLki Dé ELwéda BiLé Diyémézsin Gidérkén[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Herkes aya benzer çünkü herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]KadeR Bize ******'ya Acık oLan DeLikanLı Rolunu weRmiS[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]BénsizLik ÖLé Koysun Ki SoL Yanına bana GéLmék isté Ama Yüzün OLmasın[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

B[size=small][size=small][size=small]enim icin Bir Rüyadın uyandım Bittin [/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Yapma Be AzraiL Mario'nun biLe 3 Canı vaR[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small]Unutmayın Her Ask Bir Bitki ismiyLe BasLaR ama Hayvan ismiyLe Son BuLu[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[size=small][size=small][size=small] Ben sigaranın bağımlısı değilim Sigara içerken düşündüğümün tiryakisiyim[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Geri