Güzel Sözler "Part 6"

Hayat senİ sevdİĞİm kadar gÜzel olsaydi İnan kİ bİrtanem tÜmmmmm gÜzellİkler bİzİ bulurdu yÜreĞİm yÜreĞİne seslenİyor senİ Çookk sewİyorum....

kral olsan ne yazar gireceğin 2 metre mezar

karanlıkta koşan elbet birgün düşecek ben yaşadıkça oyun devam edecek

her kız kadın olmaya her kadın bir erkek bılmaya her erkek ENATİ olmaya mahkumdur

Sen bir şiirdin şiir bitti sende bittin unutmaki ben bir şairim senin gibi ne şiirler bitirdim...(Suskun Kral)

kardan adamın saltanatı güneş doğunca biter. saygılarımla.(emre AYÇİÇEK)

biz aşkımızı sokakta değil yüreğimizde gezdiririz kalbizin durduğu yerde aşkımızı tarihe gömeriz

Gitmek qerekir bazen ... Daha fazla yormadan .... Daha cok bıktırmadan.... Eqer vaktiyse arkana bile dönüp bakmadan...!!

Her GeceN güNe biR caN biR öMür veriyoRum varLığına dua YokLuğuna isYaN eDiYorum uzaklara düşse yolum ölüM bile oLsa sonum VerDiğiM soN NeFeSTe seNi seViYorum..!

SøƝum ØLmẵ Ŝønŝuzum Øl (sıla)

alemde ismimiz duvarda resmimiz gecer kadir kocasln

bana yalan söylüyorsun dediğinde oysa ben yalanı senin gözlerinde okuyordum ettiğin ihaneti ve sen ben de o an bittin ama sanmaki seni sevmedim ben sana taptım taptımmmm

gidene çift şeritli yol ben tek kalmam sen atık ol ... CıMo...

bir gün yanına geleceyim bir elimde gül bir elimde silah ya o gülü alırsın benim olursun ya o silahı alırsın beni vurursun

Bir sana birde sabah uykusuna doyamadım .... ido

_aRtiSt olAnLanLAr Bİrşey UNtuYoSUNUz Bu hAyaTTa HEP YöNetMen BeNiM _KaRa DüŞ_LOKMAN SÜRÜCÜ_

DÜnyada ne bİr taht, ne bİr taŞ ebedİ, kalbİmdekİ senİn saltanatindan baŞka.

ne kadar bıttı desemde benım ıçın bıtmeyensın <3<3<3<3

<3 KiM iStEr Ki SeWdA gEmİlErİnİn BaTtIğI şEhİrLeRdE yAşAmAyI <3 ..! ...(MENEKŞE)

sevmek çaydır sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer (gamze)

Geri