Güzel Sözler "Part 6"

Seni O Kadar Çok Sevdimki Yüzüne Bakamaz Oldum Çünkü O Yüz Bir Gün Beni Terk Ettiği An Kalbimden Vuracaktı

seni sevmek boş değildi seni sevmek benim için bir masal da değildi yanlızca benim için senin varlığındı... osman

HaYaT BiR SıNaVSa ADıMı YaZaR ÇıKaRıM...

İmkansiz bekleyİŞİn İÇİnde umutsuzca beklemek..

DeĞeRsİz kİşİlErE aĞlAnMaYaCaK kAdAr DeĞeRlİ bEnİm RUMELİM [[[aZiZ_sErKaN))) GÖNDERENLER:EMİNE_BURCU))) bUdA sİzE KaPaK oLsUn heeeeyyyttt

DOSTLUK DENİZ KENARINDA TAŞ TOPLAMAYA BENZER ÖNCE TOPLLARRSINN SONRA TEKER TEKER ATTTARRRSINNN AMA BAZZILARINI ATMAYA KIYAMASSIN İŞTEEE SENNN BENİİM ATMAYA KIYAMADIKLARIMDANSIN [BuRcU_EmİnE]

İnsanlarin hayallerİne ulaŞamamasinin tek sebebİ hayallerİnde olumsuz dÜŞÜnemedİklerİ İÇİndİr........... Abdullah

İnsanlar ezelden ebede kadar hayal alemİnde yaŞar ....... Abdullah

güzeli güzel yapan edeptir... edepte sevmeye sebebtir...(tuba)

gelişin bayram olsun diye yokluğuna hasretim....

Hayatı yaşamak zor, yaşanmaz artık diyorlar; unutmayın ki d****** yuralını elinizde sıkıca tutuğunuz sürece onu zaptedersiz. M.Khy

Bu yalan dünyanın çivisi çıkmış diyorlar. peki; birilerinin eline keser verilirken siz neredeydiniz... M.Khy

İnsan oğlu dünyaya bir defa gelir bir çok kişiyi sever, ne tesadüftür ki onların içinden yine birtanesi karşılıklı ve gerçektir. Allahım bizleri senin sevginden mahrum bırakma. M.Khy

GEL ISYANIM OL GEL GÜNAHIM OL NE GELIRSE GELSIN BASIMA SONUNDA SEBEB YETERKI SE OL CaNıSı....!!!( DUMAN_BERİTAN )

vBAZEN İNSAN ÖYLE BİR ÖZLERKİ ÖZLENEN BİLSE YOKLUĞUNDAN UTANIR...

Bizim AdıMız SerSeri KalBimiz DeiiiiLL...MEHMET DUMAN,,

deliyi.adam.edemem.ama.admı.deli.ederim...zafer..örsçelik.

Sana Gerizekalı Derdim Ama `Geri `oLan Bir ` Zekan ` Bile Yookk .! ; D

KırıLacak ßir KaLp Daha kaLmaDı ßεnDε.. Sana Son ßir tavSiyε ; [ VεdaLar Soğuk oLur... Sıkı qiyin , üŞütMε..! ]

ßen Yasadıkca Sen Cıldır.! Yoklugum Koyarsa Ödemelı Caldır ;D

Geri