Güzel Sözler "Part 6"

Havalara giren birine hiç dokunmayın , bırakın . ne kadar yükseldiyse o kadar sert düsecektir .

+ çıkma teklifin hala geçerli mi ? - evet + o zaman tekrar hayır . * asdasjjuga

Senin varlığın tın , yokluğun fifi . ßenim varlığım olay , yokluğum koyar !

Hayatta 2 Seyi iyi bileceksin ! benimsen değerimi , değilsen haddini ! ;)

Masum düşlerimi çaldılar benden Gecenin zifiri karanlığında, Attılar bir köşeye acımadan , Yaktılar bu yüreğimi … Bir mayıs akşamında Ellerimde gözyaşlarım , Dilimde öfke , isyan var şimdi . Ama alacağım öcümü senden Yine bir mayıs akşamında … (HİLAL AYCAN)

Hayatsa bİr kiyamet,bende alamet:d

gülü bir gün seni her gün gülü solana seni ölene kadar SEVECEĞİM

Bir cumhuriyet çocuğu olarak eshefle kınıyoruz bu nasıl bişey van\'daki insanlara,şehitlere ve şehit ailelerine saygımız sonsuz fakat bunun bayramla bir alakası yok ve bu olaylar olalı bir hafta oldu bu cumhuriyete sahip çıkmak mı? cumhuriyeti silmek mi?herkes şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünsün Nihal Bayram...

Sevenİ aldatmak kahbelİktİr sevenİ sevmek Şereftİr

unutmak zaman ister demistim,yanılmısım;zaman deil yürek istiyormus, o da sende kaldı :(...(09aydın _ycl_)

azrail son noktayı koyana kadar virgle devam...

neLERİ YAŞAYACAĞINI BİLMEDİĞİN ama EN azından neleri GERİDE bıraktığını BİLDİĞİN BİR güne daha HQŞŞGELDİN...GüNAYDINN..

hayat bu işte?? kanatlanıp gitmek dururken dört duvar arasında haps olursun \'\'YAŞAMAK\'\' için neden ararken \'\'ÖLMEK\'\' için \'\'BULURSUN\'\'

suskunluğum seni yanıltmasın konuşursam kaldıramazsın \'\'!!!!! urfalı ismail

Ne kralina gİder nede alyina bİ durm warsa kralida gelİr aygma alayida...!!!(y.m3zg!tl!)

Unutmak kolay demİŞtİn Öyleyse unut benİ =halİl=

şaire sormuşlar içkiyi neden bıraktın dıye,ŞAİR şerefine içilecek söz kalmadı dıye bıraktım

beraber veridiğimiz sözleri berber tutamadık :(

Mutluluk kİrpİklerİmİz gİbİdİr İnsan dÜnyayi gÖrÜr ama kİrpİklerİnİ gÖrmez..a.hazar

Kaybetikten Sonra hiçbirşeyin afı olmamalı eyer oldugunda deyer varsa ona hiç kızılmamalı(sensizi gece gözlüm)

Geri