Güzel Sözler "Part 6"

intikam kılıçtır kesmesi için sabır gerekir

eger seviceksen gerçek sevmelisin

Bİr uÇurum kenarinda olsam ve sen orada bİr dal olsan dÜŞÜpte Ölmekten deĞİlde senİ kirmaktan korkarim...!

Kahramanı sen olsanda! Hikaye Benim!

dünyada iki tür gül olsun biri beyaz biri kırmızı sen beni sevmeyi unutursan kırmızı güller solsun ben seni sevmeyi unutursam beyza güller kefenim olsun

bir insana gereğinden fazla değer verseniz onu kaybetmenizde o kadar da kolay olur .

sevgisiz hayat meyvasız ağaca benzer farfar

aşk bir dolmuştur binmesini bilmeli duruğa yaklaşmadan inmeli

Hangi \"doktor\" yazabilir mutluluğun reçetesini Hangi \"hakim\" verebilir ölümüne seven iki aşığa idam cezasını Hangi \"polis\" yakalayabilir gönül hırsızlarını Hangi \"öğretmen\" öğretebilir karşılıksız sevmeyi Hangi \"aşçı\" yapabilir en güzel sözlerden laf salatasını ... ... ... ... Hangi \"ressam\" çizebilir dünü, bugünü ve yarınlarımızı Hangi \"çiftçi\" ekebilir sevdiğinin yüreğine aşk tohumunu Ve hangi \"mimar\" yapabilir hayallerimizdeki aşk yuvasını \"Sen\" yapabilirsin, \"Ben\" yapabilirim.. Eğer istersen \"bir\" oluruz Hep \"birlikte\" yaparız tüm bunları..... \"Biz İkimiz\"..-C- iğerim yanıyor seni görmediğim zamanlar -A- şk diye bağırırken gözümden akıyor yaşlar -N- iyetini belli eder gibi bana doğru savrulan saçlar -I- şığım oldun sevgilim hepsi bahane aslında -M- utluluğumun gerçek adı sen ile başlar.ilhan

bir gül versin elime kurusada saklarım ben. kurusada verdiğin gül aşkımı kurutamam ben ....

her insanın sonu gibi ölüm bizi buldugu zaman insan işte o an sevginin aşkın ve hayatın deyerini anlayacaktır...!! [ali furkan fırat]

dùnyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki aşkm .. Muhammet<3beyza

ruhunuz yere serilmişse bedeniniz hiçbir işe yaramaz

BıR HaStALıĞa yAkAlAndIm cArEsI OlMaYaN AdI ...AŞşkK...senı sevıyorum (((iSmAıL)))

hey delkanlı sen sevgiyi bilirmisin dedim evet dedi nedir dedim önce sevdim sonra gitti başkasının oldu şimdi başka kızla tanıştım ve evlendik ve ben sevgiyi onda ögrendim aşkı (alev yanık)

gözlerin gözlerimde kalsın sevgili.. ellerin ellerimde , ayrılık bize harmmış gibi... sesin hep kulaklarımda olsun sevgili.. kokun hep burnumda, hep benim kalcaksın gibi... ihtiyacım var sana sevgine, bakışına kokuna ne olur anla beni....

Bİr insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hemde kendni dibini göremediğin suya dalmadığın gibi sonunu bilmedeğin sevdaya teslim etme kendini*** ankarLı meqxoş_xs

hayatında birini sev ve onu kazanmak için çaba göster eyer kabul ederse zafer onundur yok kabul etmese suç senindir çünkü haketmiyeni sevmişsinidir

bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneym diye...Ertesi gün gördüm onu bir başkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye

ben gülerken ağlatırım ağlatırken güldürürüm,koşarken yüürütüm, yürütürken koştururum benn sessizliğimle konuşurum dedeem ((bErK )) 8 c )))

Geri