Güzel Sözler "Part 6"

bir günün sonu varsa o günün sonu da sensin bunu unutma: tuğçe köylü

No PaNiK No HeYeCaN BeN LaFı KoYuCaM SeN SuScAN!...

Herkez doğru insanı bulmak ister yanılmamak için oysa kimse uğraşmaz doğru insan olmak için!

Zaman durasa bile dakikalar yasayaçaktır osman pırlantoğlu

Rüzgar özür dilese bile dal kırıldı bikere

gelecekte birgün gelecek.erol kızgın

gücünü dilden alan sevgi kandırmacadır.

Lan Hayat \' Bir Senaryo Yazdım Bu Sefer Baş \' Rolü Benim Ak.\' Ben Hergün İstedigi Cariyesiyle Yatan Hükümdar \' Sense Beni Mutlu Etmek İçin Diğerleriyl Yarışan \' Harem Kızı ... // anti;)

BuRaSI GüLlErİn ACmaDıGI sUlaRıN AkMAdıGı SiLAhLaRıN koNUşTuGu kArTaLlArIn BiLE YUva YaPmaYa kOrKtUgU bUrAsI nE ıRAk NE fİlİStin Nee AfGaNisTAn ... nedE CecENiStaN bUraSı SeViPtE KaVuŞAmaYAnLAarıN mEmLeKEti ViRaNşEhİR♥ KüCüK AmEd ♥♥ veYSel GüNEr

Ağlamak her derde deva olsaydı, eczaneler ilaç değil \"soğan\" satardı

Unutmaki oyunu baŞlatan deĞİl bİtİren Önemlİdİr...cafer

kötü yazılmışsa kaderin dünyada yoktur yerin

Ve Kadın Ölür . Cehennem kapıları ardına kadar acılır . Şeytan ceketinin dümesini ilikler ve ; Hoş Geldin Üstadd... (:\'Pesimisst\':)

eğer uyku problemin varsa bir sevgili bulda seni ayakta uyutsun

hanihep derdin ya yeminim olsun senden başkası ölümüm olsun diye merak ettim sevgili şimdi sen gerçekten ölecekmisin

gözlerimle gözlerini gözlerken gözlerinle gözlerimi gözlediğini gözledim.çünkü gözler gözleri gözleyen gözleri gözler...

Bugün 2 kisi seni sordu. Cep numarani istediler verdim. Seni nasil bulacaklarinida tarif ettim. Kizmadin degil mi bana? Seni israrla görmek istediklerini söylediler. Benide nerden tanidiklarini bilmiyorum. Cok samimi davrandilar. Sanki 40 yildir arkadasmisiz gibi. Bu gece yola çikacaklarmis. Hazirlikli ol. Sana çok iyi bakacaklarini söylediler. Onlara inandim. isimlerini sordum. Birinin adi \"MUTLULUK\", Digerinin adi \"SEVGI\"ymis. Hep sende kalacaklarms:seni cok seviyorum (narkoz şeref.)Faceden ulaşabilirsiniz..

# Aşk yarasıdır, Bu ilaç kapatmaz. Verdiğin teselli beni avutmaz. Dermanı yardadır sende bulunmaz. Boşuna benimle uğraşma doktor..# Aşk yarasıdır, Bu ilaç kapatmaz. Verdiğin teselli beni avutmaz. Dermanı yardadır sende bulunmaz. Boşuna benimle uğraşma doktor..(narkoz şeref) Faceden ulaşabilirsiniz

Senin varlığın \'TIN\' yokluğun \'FİFİ\' ya hani... Benimde varlığım \'OLAY\' yokluğum \'KOYAR\' yani (:(: Şükrü AKINCI CABAROĞLU

ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.

Geri