Güzel Sözler "Part 6"

Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsanda ne aşkına bedduam nede sana kinim var deryaya akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahşere kadar sevmeye yeminim var .....(ESMER GÜZELIM)MUŞLU FETULAH AKOVA

unutma üzdüğün kadar üzülürsün by gececi

wazgeçersin ...ama... unutamazsın...!!!

Benim Seni Düşündüğüm Zaman Senin Beni Düşünüp Düşünmediğinin Düşüncesi Düşündürüyor Beni... ( BatmanLee )

aşk insanı önce sevindirir sonra üzer

3 dk dediğin nedir ki bir dk gibi geçer gider

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ilk başta aşkınız güzel gitmeyi başlar daha sonra aşkınız kötüye giderv ve ayrılam istersiniz ama o ayrılmayı sizden önce ister... <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

karayollarında degişl senin kollarnda öleyim :)

Gök yüzü bu gün bana illede sen diyor ne yaptımsa sana hasretim dinmiyor !!

aşk nefretle midi doludur sefkatlem bunu kimse bilimez ancak yaşamanız gerekir!!!! reis buse

Şu hayaTTa TeK iڪTediğim ßeni hep ڪeveCeK Hiiç ßıraKmayaCaK ßiriyDi DemeK\' Ki ÇoK Şey iڪTemiڪim \' Ki hayaTTan ßana öyLe ßirini Naڪiip eTmeDii..!!!

Şu ▐▬▌ayaTTa TeK iڪTediğim ßeni hep ڪeveCeK Hiiç ßıraKmayaCaK ßiriyDi DemeK\' Ki ÇoK Şey iڪTemiڪim \' Ki▐▬▌ayaTTan ßana öyLe ßirini Naڪiip eTmeDii..!!!

Hayat tespİh gİbİdİr Çek Çek bİtmez

sevgi sevene göz yaşı hak edene verilir .

farkımız tarzımız belki (FETHİBEYLİ OLMAMIZ)veysel

ßeNiM GeÇMiŞiM SeNiN GeLeCeğiN KaDaRDıR.. ...ßy_HüKüMDaR...

Hic Kizmiyorum Artîk . Bakiyorum, Seciyorum, Gûlûyorum, Geciyorum !

olmadığın biri olarak sevilmektense olduğun biri olarak nefret edilmek daha iyidir!..

gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyarmı?

seni seviyorum sana tapıyorum inanma aptal prova yapiyorum

Geri