worms > WS Heroe Turc`s # MAÇ SS..!!

REguest kardeısm sen kımsın alahını seversen en fazla 2 yıldır cs oynuıon gelmıssın burda artıslık taslıon yasın en fazla 14 su konusma seylerıne baklırsa.. Sw ver ip ver akıyım 20 de bıter 10 elveıorum saa :))

bide ss suan goremedım x ısaretı var lınkı mı sıldınız blmıorum ama worms de > kes sadece watch kes sadece tech gh0st 2 sıde watch kanıtlandı sırswagger bıle dedı aylardır benden alıo dıe hala ne konusuosunuz anlamadım.

tamam öledir.. flood kes bidaha konuya yorum yapma bi sorunun varsa adminlere pm at..

TŞKler arkadaşlar..

request kendin flod atıyon nasıl iş anlamadım :D

güzel bir maç olmuşa benziyor.

eed eL aLamadilar :D:D

adamLarın ne oLdukLarını cümLe aLem biLiyo bosuna yoruLmayın serhat :D:D hayr0La.``-undy1nq~%* ...

hee tüm alem biliyor :):) 3d , aim , ghostcuyuz naparsın :D:D

Valiente Aralarında Tahmin Ettiğim 2 Kişi Var 1i Kesin Eskiden Bu Forumda Olan Biri Request Sen Yoksun..! Ama Ne Kadar Doğru Bilemem Kendim Eminim Birinden.Fragıda Baya iyi Bizim Maçda Yenmiştik Onları Ama adamın Frag 17-7 Kapıdan 4 Kere Hs Vay Be....

sizin maçta yenmiştiniz derken ?:S

Kes sadece watch hile bida ss alırken o adama söyle nick değişsin biraz daha inandırıcı olur ;) Millette helal diyor.Hepinize helal yüceltin bu hilebazlarıda gidip gene alsınlar hile.

Hll sanada baranlarada :)

Bu heroenin sw giriom aim 3D deyip atıolar tbrkler beyler...

WORMS LARARIN BAZILARI 3D OLdugunu BEnım yıgenım BIle ogrendı yanı Hala Hll dıonuz

Bizim Gibiler Macta Bıyerlerını yırtatr Bu beblerde Ghostla havalanırlar

Reguest Senıde ızledım okdarda ii degılsın yanı

Ne Diyo bunlar Ozan :D

Hell > Alim dogru soluyo adamlar artık ne yapmalı ghost oldukları için.Adamların ss leri cıktı hala helal diyosunuz.Size bişey demiyorum.Şahsen benim arkadşım ghost olsun bida yuzune bakmam.Ama siz kendinizden utanın.Bişey demiyorum.

Geri