worms > WS Heroe Turc`s # MAÇ SS..!!

EZdik cekemiyorsnz haLen movie ypcaz vb LafLar kullaniyorsunuz

yahu siz nesiniz böle seslerinizi duydum micten 12 yasında veletlersiniz ben movie yapıcam dedim mi yaparm ama o movie paylastıgım zaman senin o surat ifadeni mrk edıorm bu foruma rezil olusunu cok merak ediyorum simdi zafer konusmalrnı yap sevin son 2 günün 2 gün sora surat ifadeni cok mrk ediyorm tüm foruma tum cs alemine rezil olunca diceklerini mrk ediorm ah be cocugum buyuceksiniz daha kucuksunuz siz mrk etme az kaldı

Tartisma Ortamı Konuyu kilitleyin. Movie yi yapınca adam acar Konuyu.

TebrikLer 0zan. RuizonSha > J i L e T ' x3. <C>

saolun..

Heroe clanı Tartışma yapcaksanız konuda yorumda yapmayın.!

Abi anlamadığım şey şu yenilgiyi niye kabullenmiyonuz :):)
siz forumda yendiğiniz teamların ss lerini koyuyonuz yendiiğiniz adamlar bişey diyormu ?

Valla HeLAl 4 kişi yenmişler request zaten oynamayı bilmiyor bildiğime göre helal

Ya kesin ßeßemisiniz nEsiniz 3d olsa 1 adam ßile vuramazdiniz

Abi anlamadığım şey şu yenilgiyi niye kabullenmiyonuz :):)
siz forumda yendiğiniz teamların ss lerini koyuyonuz yendiiğiniz adamlar bişey diyormu ?

YA kardeşim.. SS koycam bırakın lafları alayınız cfg master scol sw da ... pıss dıye dusunyonz

adamları zaten cfg le girmeyi bile denedi :D:D

movie çekcekseniz sakın müzik koymayın ayak sesleri duyulsun..

biz yeniLgiyi kabullenebiLiyoruz ama hİLeyle yeniLdigimiizi kabullenemiyoruz serhatın dedigi gibi 3 5 velet toplamışlar ghost kınqler nese fazla lafa gerek movieniz hazırlanıyor inşş biz koyunca siLmezsiniz biz dedigimizi yapıyoruz bunada emin olun bugune kadar kime ghost dediysek kanıtladık merak etmeyin mac baslamadanda Lafımızı dedik ghost oldugunu belli etme bari diye o yuzden hLtv soktugumuzu hepınız biliyosunuz .....

geç sen daLGanı :) Surat İfadeLerinizi görecem ben sizin o msn deki konusmaları felan :) aLAyınız Fossunuz :) veled-i Zina :)

tmm sen kingsin.. yorum atma başka.. movieyede şarkı koymayın ayak sesleri duyulsun.

eski birader ben bu howup downu hatırladım senoyna maçında hileydi bu şimdi hatırladım

eski birader ben bu howup downu hatırladım senoyna maçında hileydi bu şimdi hatırladım

ne olduklarını Sen ben biLiyoruz movie hazırLanıyor zaten koydugumuz zaman ne olduklarını herkez anlar :)

tartısmayı kes #

konu kilit #

Tartışma yapmıyoruz üyeler yorum atıp çıksınlar..!

qL video ya müzik koyma ayak sesleri duyulsn .

Geri