worms > WS Heroe Turc`s # MAÇ SS..!!

Bırak konuşsunlar :)

Bırak konuşsunlar :)
BU 1 ) ya anlamıomkı senıde sen bunların ghost olmadıgını nerden bılıonda konususon Ghost satan adam soledı benden ghost alıolar dıye daha neyın pesındensın cozemedım senı ya gorende aynı ınt kafaede oynunuz sanar aynı olay senın basıan gelseydı yanı 3d denılen bı TEAM sizi yenseydı sızı kım se susturamazadı TEK SEN HAKLISIN BIZ YANLIS KONUOZ HELAL

BUDA 2 ) O Wormslarda Kes sadece Watch varya bızım abıler tanıodu onu bızım maca fake olarak caıgrdılar o dedım bu cocuk ıı kasar felan flaan bı baktımkı adam vuramıo sonra hadı neyse dedım MICTEN KONUSTU daha 12 bılemedın 13 yasında bu adama madem bukdar kınq yanı kac ıllık cs cı sı kınq oluo 6 yasındamı basladı cs ye sorsana

pff cvp vermicem sana:)

Ozan lutfen.Sen yapma bari.

agLamayin pff ^

pff cvp vermicem sana:)
asghqgwgqıw8qwıqıh cvp vermıcekmıs allah askına cvp ver bana aydınlat benı Adamın 3d olduguna daır kanıt dolu sen 3d olmadıgını kanıtlasana genc adamın Msnde 80 ksısı var sorsam beyler Worms Clanı ii kasıomu
CVp ne Kasması Bebeler 3d

wqeqweqweq:D icim nasıl rahat gonlum nasıl ferah bilemezsiniz ozan : ) biz adamı böle rezil ederiz gelipte benim actıgım konuya bi yorum atma gayretinde bulunursan sevinirm burda yazdıklarını bıde oraya yaz pls adam böle rezil kepaze ederler cocuum : )

alayı bot ya

Ahasuhauyhauha zaaaaaa Ben PAFFEND0RFF.` Evet Ben o macta Fakeydim Ahuaha. yalan solemıyorum Buyrun izleyin Hltv yi Hilem varsa yaparsınız movıemı ....

Ozan ne oluyo anlamadm ? Baranı ne ile sucluolar ?

Homudown aım kullanıyor oynadım adam duvar kapı arkası atıyor paso

Serhat yaparım dedımı yapar ve yaptı :D Gordun mu Gordun mu ? :D

bnların hile olmadıgını bilen varmydı.mous tutmayı blmeyenler kng olmus aq

havanın rengı neden sıyah ?

o skın warsa bi paylaşşsana bakam warmıymış :D

allahım allahım

Geri