VALVEEEEE.!. [VS] BaLyoZ* ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim 1.6 ile 1.5 arasında bilek anlamında cok fark ediyor. 1.6 yı yeni oynamaya baslayan biri 1.5 den cok cabuk kopabiliyor. Eski yetenegini kaybedebiliyor. Ama Yine de gL . kolay gelsin

2 tarafada geLe....

cCc baLyoz nasıl S..........r Öğrenin cCc

Ahahah Aykuta BAk :D Pühh

lan aykut adam yenmiş daha neyin davasnıı yapıyon sen koç güzelim ?
adam ol beni delirtme !
madem öyle 2 ay cs bırakmamı bahanen ben 4 ay cs bırakmışken bile yendim seni ona nedicen ha fakeni yendim
ts de de sesin fakemiydi bana kafa tutarken fake değildin ama ?
oturup oturup ben oturunca oturma diye ts den ağlarken fake değildin ama
duvarı kirletme senin hayatını kirletirim kürtçocuğu seni
FeLix.!.

qiovinco seni silivride sivrice sikerim sende maydonoz olma herşeye am kafalı anasını avradını tek celsede siktiğimn cocugu ****** amına balyoz sokayım senin yarrak kafalı japon askeri ****** angut orangutan kafalı şizofren ******cocugu ! anasının amına spreyle rapca yazı yazdğmn cocugu anasının amına 2kiz kuleleri dikip dikip yıktıgımın evladı anasnıın *** deliğine gül reçeli döktüğümün sıpası
orda burda yalan yanlış pos kasma ****** amına colt sokarım colt keles sokarım
Silivirnininde amına koyarım koymayanında anasının ***üne çakarım tamam mı
lafta herkezi yeniyon al sana hodri meydan anasının amı sikilmesine vs gel hadi ? AMINA YARRAK KAÇIRDIĞIMIN EVLADI BEKLİYORUM

qelee :D

Felix sen iboya bole dıon ya ws de seni 10 katlar

qiovinco seni silivride sivrice sikerim sende maydonoz olma herşeye am kafalı anasını avradını tek celsede siktiğimn cocugu ****** amına balyoz sokayım senin yarrak kafalı japon askeri ****** angut orangutan kafalı şizofren ******cocugu ! anasının amına spreyle rapca yazı yazdğmn cocugu anasının amına 2kiz kuleleri dikip dikip yıktıgımın evladı anasnıın *** deliğine gül reçeli döktüğümün sıpası
lafta herkezi yeniyon al sana hodri meydan anasının amı sikilmesine vs gel hadi ? AMINA YARRAK KAÇIRDIĞIMIN EVLADI BEKLİYORUM
1.si ahmetin seni ezdiği vs ss si hala nbde açılı oraya bak aim diye banladığını hatırla koçum 8 e mi katlamıştı ne :001_cool: 2. olarak 2 kere mi 3 kere mi ne maçta ezince ghos7 aim kayıyo izleme oç diye ağladığın günleri hatırlıyorum.ustagaymoncu zaferi ise en iyisiydi :D bir tane hltvsi hala elimde hatta keles4away fırat amelesine sorabilirsiniz o maçı o da çok ağlamıştı aim diye :D
sen herşeye ne karışıyon gülüm?
Felix sen iboya bole dıon ya ws de seni 10 katlar
Silivri gelsin bakalım dediğini yapabilecek mi :D sadece landa vs attığımdan landa çok sağlam vs atarım belli olmaz o 10 a değil 20 ye katlamak da olabilir kanka :D

attığım vs yi unuttun galiba? 1 ay ortadan kayboldun. sonra fake ti diye ağladın ;)

1.si ahmetin seni ezdiği vs ss si hala nbde açılı oraya bak aim diye banladığını hatırla koçum 8 e mi katlamıştı ne :001_cool: 2. olarak 2 kere mi 3 kere mi ne maçta ezince ghos7 aim kayıyo izleme oç diye ağladığın günleri hatırlıyorum.ustagaymoncu zaferi ise en iyisiydi :D bir tane hltvsi hala elimde hatta keles4away fırat amelesine sorabilirsiniz o maçı o da çok ağlamıştı aim diye :D

sen herşeye ne karışıyon gülüm?

Silivri gelsin bakalım dediğini yapabilecek mi :D sadece landa vs attığımdan landa çok sağlam vs atarım belli olmaz o 10 a değil 20 ye katlamak da olabilir kanka :D

Adamsın Kanka :001_tt1:

Gele . Başkan

Geri