0
EXE RANK
vaLve.!.
Fexe Kullanıcısı
Eywallah Kardeşlerin gülü.gl hasan![]()
Eywallah Kardeşimm Sağolasin.Gele kardes'm sana...
Eywallah Kardeşlerin gülü.gl hasan![]()
Eywallah Kardeşimm Sağolasin.Gele kardes'm sana...
qiovinco seni silivride sivrice sikerim sende maydonoz olma herşeye am kafalı anasını avradını tek celsede siktiğimn cocugu ****** amına balyoz sokayım senin yarrak kafalı japon askeri ****** angut orangutan kafalı şizofren ******cocugu ! anasının amına spreyle rapca yazı yazdğmn cocugu anasının amına 2kiz kuleleri dikip dikip yıktıgımın evladı anasnıın *** deliğine gül reçeli döktüğümün sıpası
orda burda yalan yanlış pos kasma ****** amına colt sokarım colt keles sokarım
Silivirnininde amına koyarım koymayanında anasının ***üne çakarım tamam mı
lafta herkezi yeniyon al sana hodri meydan anasının amı sikilmesine vs gel hadi ? AMINA YARRAK KAÇIRDIĞIMIN EVLADI BEKLİYORUM
1.si ahmetin seni ezdiği vs ss si hala nbde açılı oraya bak aim diye banladığını hatırla koçum 8 e mi katlamıştı ne :001_cool: 2. olarak 2 kere mi 3 kere mi ne maçta ezince ghos7 aim kayıyo izleme oç diye ağladığın günleri hatırlıyorum.ustagaymoncu zaferi ise en iyisiydiqiovinco seni silivride sivrice sikerim sende maydonoz olma herşeye am kafalı anasını avradını tek celsede siktiğimn cocugu ****** amına balyoz sokayım senin yarrak kafalı japon askeri ****** angut orangutan kafalı şizofren ******cocugu ! anasının amına spreyle rapca yazı yazdğmn cocugu anasının amına 2kiz kuleleri dikip dikip yıktıgımın evladı anasnıın *** deliğine gül reçeli döktüğümün sıpası
lafta herkezi yeniyon al sana hodri meydan anasının amı sikilmesine vs gel hadi ? AMINA YARRAK KAÇIRDIĞIMIN EVLADI BEKLİYORUM
sen herşeye ne karışıyon gülüm?
Silivri gelsin bakalım dediğini yapabilecek miFelix sen iboya bole dıon ya ws de seni 10 katlar
qiovinco seni silivride sivrice sikerim sende maydonoz olma herşeye am kafalı anasını avradını tek celsede siktiğimn cocugu ****** amına balyoz sokayım senin yarrak kafalı japon askeri ****** angut orangutan kafalı şizofren ******cocugu ! anasının amına spreyle rapca yazı yazdğmn cocugu anasının amına 2kiz kuleleri dikip dikip yıktıgımın evladı anasnıın *** deliğine gül reçeli döktüğümün sıpası
1.si ahmetin seni ezdiği vs ss si hala nbde açılı oraya bak aim diye banladığını hatırla koçum 8 e mi katlamıştı ne :001_cool: 2. olarak 2 kere mi 3 kere mi ne maçta ezince ghos7 aim kayıyo izleme oç diye ağladığın günleri hatırlıyorum.ustagaymoncu zaferi ise en iyisiydibir tane hltvsi hala elimde hatta keles4away fırat amelesine sorabilirsiniz o maçı o da çok ağlamıştı aim diye
sen herşeye ne karışıyon gülüm?
Silivri gelsin bakalım dediğini yapabilecek misadece landa vs attığımdan landa çok sağlam vs atarım belli olmaz o 10 a değil 20 ye katlamak da olabilir kanka
![]()
ahmet görüyon mu 8 ay ortadan kayboldun türemişler palavra sıkıyolarattığım vs yi unuttun galiba? 1 ay ortadan kayboldun. sonra fake ti diye ağladın![]()
sende :001_wub:Adamsın Kanka :001_tt1:
seni kutsuyorum kanka :laugh:Boşwer İbocum ya Laftan Anlamayan adama nedir![]()