VALVEEEEE.!. [VS] BaLyoZ* ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunela iceworld de ws atıyorsunz berabereyken el 21e uzar kardeşim(: ayrıyetten icewolrdda ws mi atılır ?? geçin ak colt 20ct 20tyaparsınz aim'nz belli olur :)

Kim nasıl anlaşırsa öyle atılır. Ben ws ' de o2 çekeni hatta bomba atanı bile gördüm.

çok dürtmüş balyoz sizi sevınçten cıldırdınız la :D 2 tarafada ql
1. Vs İsteyen Kendisiydi Ezilen O Oldu ;) 2. Kral Sanıyorsa Kendini Maçın Ortasinda Quit Dropped Atmazdi Yerine Başkasini Soktum Ayağına Kendi Fake nickle girdi Atakan Girdi Maça . (held) oda bizim alt TS de Afk'de Duran bi insandi Gül Güll öldükkk ;)
balyoz bence tekrardan bırakcs yi :D Gele VALVE bu arada cs yi nasıl yaptın geniş kapsamlı anlatırmısın :D
Biraksın Tabi. Kardeşim VALVE Anlatılmaz ya :P Yapan yapmış biz kullanıyoruz işte :)
bunela iceworld de ws atıyorsunz berabereyken el 21e uzar kardeşim(: ayrıyetten icewolrdda ws mi atılır ?? geçin ak colt 20ct 20tyaparsınz aim'nz belli olur :)
Ben Her yerde Atardim Ama kingofcs kastıgımız için vs ler direk İceworld dur .
Eywallah Kardeşim

Kim nasıl anlaşırsa öyle atılır. Ben ws ' de o2 çekeni hatta bomba atanı bile gördüm.

Aynen Katılıyorum Berata :) Aykut Armor Çekiyordu beni vurdugunda . ben wurdugum halde armor almadım arkadaşlarim dedi adam armor alıyor diye bende o saatten sonra çektim :)

gele kardşeim

uLan ne kadar çekemiyenim varmış :D Koçum 2 aydır kasmıyorum bunun farkındasın değilmi ? 2 ay hiç oynamadım geldim 1 farkla oda son el crosunun duvardan doğar doğmaz beynime kitlendiğini maçı izleyen herkes gördü :) yazıkla sana 2 ay kasmıyan birini 1 farkla yeniyorsun xd meğer kralsın ataydınya farkı ! niye atamadın ? 2 ay kasmıyan birini 1 farkla yeniyorsun ve sevinçten havalara uçuyorsun . senmi kralsın az düşün ! sen 2 ay kasma gel bakayım o bilekle kaç el alabilecen denemesi bedava ;) Ve oyuncugulu böyLe vslerle Belirliyen insanlara gülüyorum . valve attıgım tkların fragların yarısını koysun ql atacam :) valve unutmadan elımde bi 50-70 arası tk var 2 gün oldu baslıyalı 6 -7 tane attım . sana zahmet olmazsa edit yaparmısın xd xd

HeLaL Kardeşim qL :)

uLan ne kadar çekemiyenim varmış :D Koçum 2 aydır kasmıyorum bunun farkındasın değilmi ? 2 ay hiç oynamadım geldim 1 farkla oda son el crosunun duvardan doğar doğmaz beynime kitlendiğini maçı izleyen herkes gördü :) yazıkla sana 2 ay kasmıyan birini 1 farkla yeniyorsun xd meğer kralsın ataydınya farkı ! niye atamadın ? 2 ay kasmıyan birini 1 farkla yeniyorsun ve sevinçten havalara uçuyorsun . senmi kralsın az düşün ! sen 2 ay kasma gel bakayım o bilekle kaç el alabilecen denemesi bedava ;) Ve oyuncugulu böyLe vslerle Belirliyen insanlara gülüyorum . valve attıgım tkların fragların yarısını koysun ql atacam :) valve unutmadan elımde bi 50-70 arası tk var 2 gün oldu baslıyalı 6 -7 tane attım . sana zahmet olmazsa edit yaparmısın xd xd

1. Sen Kimsinde Seni Çekemeyen Olcak ? 2 . 2 Aydir Kasmıyorum ? Ulan 2 Aydir Kasmıyorsan Git DM Serverlarda Bileğini Geliştir Sonra Gel Benden VS İste VS yi İsteyen Sendin ;) Ben Sağda Solda Salça Olmadım Gidip onu Bunu vs ye Çagırmadım . 1 Fark Veya 2 Fark Ne Fark Edecek Ezmiş Geçmişim . 3 Sen Kimsin ki Ben Seni Ezdiğimde Havalara uçacam Lisesimisin sen Anlayamadım Seni ;) 4 Kral Senmisin Diyorsun Maçın Ortasinda Takimini Biraktın Quit Dropped Aktın Gittin :) Bırak Bu İşleri Şurda Sana Konu Açmazdim Ama unutma Türkiyede En iyi Frag Cart Curt Havalara Uçanda Sendin :) Benim Bileğime Allahtan Bi Ziyan Gelmediği Sürece Sana Boynumu Hiç Bi Zman Bükmem ;) Hergün Kasıyordun Her Zman Akıyordun ya Azmi 5 6 Ay 1.5 Birakti Geldi Seni Ezdi ? 5. Bu İşler 1 veya 2 Ay Cs Biraktım Sohbetleri Değildir 1.6'dada Bilek Kasıyorsun Sonuçta 1.5tede Bilek Kasıyorsun . Bana Şunu Söyleye Bilirdin GH'm bitti Ezemedim İnan Bu Kadar Gülmezdim Sana . 6. Yine Polemik Yaratıyorsun GL'ni At Çık Gel Bu Kadar Kasma Kendini . Şimdi Buna Karşılk Ne Yazcam Diye Düşünme O beyin Hücrelerini Boyunu Yorma Benimle Başa Çıkamazsin ;) Bide 50-70 Arasi Tk war Sana Zahmet Yaparmisin Diyor :) Zahmetine S*kayim Abla Yapıyım Tabi.

Adamin Kralisin Kardeşim Benim . Allah Daha iyilerini Sana Versin Ne Diyelim. Seviliyorsun ;)

Eywallah Mahmutum.

Sğolasin Biladerm.

Adamsin Kardeşim Tşk Ederim :)

Eywallah Kankam Sağol :)

Eywallah Kankam :D

Eywallahh

Eywallah Dostummm =))

Sağolasin Kardeşim Eywallah :)

Eywallah Biladerim :)

Biliyorummm Erdemim gerek yok boşver :P

Anilimmmm Adamsinnn =)

Eywallah 0ktaym :)

Eywallah Ahmed'm =)

İbooooo Kankaaa Nirdesin sen yaa :R Sağolasin Kankam :)

Başarılar krdş.

Bırakın şu 1.5 i pff

mesajım bulunsun :)

koçum kimsin lan sen ben 6 aydır oynamıyorum nolacak oynamıyosan istemeseydin vs gerizekalı önünüze gelenle vs atıyosunuz tam bir gerizekalının yapacağı iştir..;)

bu arada balyoz musun ne haltsın koçum gelsene silivri lan da bi hesabını alayım sonra ağzını burnunu kırıp hayat hastenesine yatırayım tüm masrafların benden...öyle herkeze vs demekle olmuyo bu işler şimdi de ahmetle bana sk dan yazıyosun bizle mi yarışacan :S 2 kişisiniz toplam.....

Boşwer İbocum ya Laftan Anlamayan adama nedir :D

Gele kardes'm sana...

Geri