T[C]S | hArry* 50 Ss + SS'lerdeki Cfg.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 ss Lerdeki CFG diye yaLan atma bari. Bi önceki rc payLaşımındada Bu ss Lerden bazıLarını koyup Orj rc diyodun. SahtekarLık yaratmayın..!

Ya aptalmısın çocuk ? Yoksa şakamısın yada erken doğum & Akraba evliliği felan filan nesin sen ya? :D Madem okumayı bilmiyorsun susda rezil olma gerizekalı ne yazdım ? Bir kaç ss dışında hepsi bu cfgle yaptığım fraglardır diyo diğer 20 si başka eski cfgm ile. Kapişh ? :D

Güzel Cfg Kardeşim Emeğine Sağlık : )

sahtekar harry xD nie orj paylaşmıyon bak adamlar şikayet edior D

hll olsun ama bu kadar fragı 34 kb lık cfg y le yaptıgını sanmıorum yinede saol.....

Normal boyutu 231 kb ama orda neden 34 kb olarak gösteriyor bende anlamadım. ' ki kb'ın cfg'nin sağlamlığı ile alakası yok. Eğer öyle olsaydı herkez 50 mb cfg kullanırdı.
Saol ~

Ss'Lerdeki fps Lerin yerLerine bakınca beLLi oLuyo kaç tane ss nin eski oLdugu ben bişey demiorm.

eline emeğine bileğine attığın killer'e sağlık ss ler süper cfg için teşekkürler:)

Kesin o 20 ss en sağlamlarıdır :D:D

Ss'Lerdeki fps Lerin yerLerine bakınca beLLi oLuyo kaç tane ss nin eski oLdugu ben bişey demiorm.

Bak çocuk üşenmem bu cfg'nin 30 tane ss'sini tek tek yine yükler bu kadar kişinin arasında ağzını açamaz kalırsın. w.Lawson`s taglı ve ayrı 1-2 kaç ss bu cfg iledir mal mal bilmiyorsun madem konuşup druma ~ Shut up.

eline emeğine bileğine attığın killer'e sağlık ss ler süper cfg için teşekkürler:)

Önemli değil kardeşim.

Kesin o 20 ss en sağlamlarıdır :D:D

Anlayamadım :R

Teşekkürler kardesım senın cFglerını denıyom sağLam denıyecem %.931

Dene bakalım :D

Paylaşım için teşekkürler.

ÖnemSiz. ~ :R

fraglar güzel başarı

Cfg sağlam ssler de öyle qL :)

Ben 50 ss uplamış olsaydım çıldırırdım sabırlısın demekki :D

Başarılı fraglar tebrikler :)

Cok saqlam ss ler oyun tarzını cok beqenıyordum cfg bakam nasıl