sXe 10.2 Wall Hack By Karman [ Cs 1.5 / 1.6] +SS+VideoLU Anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buyur Hata Bu Sxe Veri Cs dE bir sorun yok...
sxehata.png

Bırakta açmasın yani Bi yandan Sro bi yandan cs mi oynamayı düşünüon :D

kardeş bu seferde sxe hata werio napıcaz:S

kardeşim çözümü hakkında bir fikrim yok ancak hile çalışıyor ss de koydum inanmadılar birazdan videolu anlatım koycam

yha screenshot already closed diyo :S

resimleri açtım pc kendine reset attı. resimleri yeniden açınca bu sefer pc donuyor.
görev yöneticisine setup.ovr diye bir işlem geldi.
avastım devre dışı kaldı. etkinleşmiyor.
nedir bu?

:D resimlere virüs koydugumu mu ima etmeye çalısıyorsun ? herkesin bilgisayarındada farklı farklı sorunlar cıkıyor git tarat et yok bir şey bende kusur yok size paylaşım yapanda kabahat zaten resimler gayet güzel acılıyor ve net. videoyuda koydum izleyin saçma yorumlar atmayın

resimleri açınca bunların olması biraz rastlantı o zaman.
ben seni direk suçlamadım sadece olanları belirttim.

tamam kardeşim seni tanıyorum iyi birisin ne demek istediğini anladım, gerçekten rastlantı ss koyuyorum kimse inanmıyor bu sefer video koydum

jockere söyledim oda tamam dedi

avasta yeniden başlatılana kadar devre dışı bırak diyeceğime sonsuza kadar devre dışı bırak demişim
ondan oldu galiba :D

hani çaLışmıodu La

Adam yapmış aga Artık kimsede çaLışmıo diyemez :D

payLaşım için teşk +rep !!!

sonsuza kadr :D :D ben dedim ben yamuk şey paylaşmam kimsenin güveni kalmamıs birbirine

[quote="~`Dynac|]Evet arkadaşlar böyle bomba paylaşım yapmayalı uzun zaman oldu :)

Karman kankm diyordum inanmıyorlardı :D alın size Wall Hack bizzat kankacugumun :D

Önce buyrun Ekran Görüntüleri -

wall2 resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

wall3 resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

white resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

walllll resim, resimler, resimleri,...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

sda resim, resimler, resimleri, ind...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

asys2 resim, resimler, resimleri, i...ge, images, photo, foto?raf - ResimUpload.COM

Resim çok olduğu için direk koyamadım :)

BUYRUN BUDA VİDEO %100 BİR NETLİK YOK AMA ANLASILIR DERECEDE

sXe 10.2 Wall Hack By Karmann | SK Gaming

[FONT=Century ***hic]Wall Hack Özellikleri ;[/FONT]

XQZ Wall Hack
Asus Wall Hack
Asus2 Wall Hack

FullBright
White Wall
Lambert

No Sky
NoFlash

Virüs Testi Sonuçları ;

Virustotal. MD5: 7493d672a5aee549b6...oor.Win32.Bifrose Backdoor.Win32.Bifrose.cvus

Dosyada Virüs vardır Fakat Wall ın çalışması için gereklidir,Trojan yoktur

Bütün Sorumluluk size aittir. İsteyen kullanır İstemeyen kullanmaz. Görevim Paylaşım!

Saçma yorumlar atanlar ceza alacaktır Konu Jockerden onaylı açılmıştır !

Download Linkleri

Upload.Tc - Free File Web Hosting

File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

sXe 10.2 Inexinferis CS 1.5 - 1.6.r..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Anlatım içindedir ! %100 çalışıyor 1.5 1.6. 1.6 da oyunyöneticisi Geçmez

UYARI !

DOSYALARINIZIN YEDEĞİNİ ALIN !

Dosya koruması olan serverlar da geçmez

kngof geçer :D
[/QUOTE]

2.ci küfürnde ban yersin !

[quote="~`Dynac|]sonsuza kadr :D :D ben dedim ben yamuk şey paylaşmam kimsenin güveni kalmamıs birbirine[/QUOTE]

ne yazıkki öyle. dün fraglarımı paylaştım photoshop diyen moderatör oldu ya:D kendine güvenilmediğini hissettiğin ortamda insanlara güvenmek zor oluyor. zaten pek bir arkadaş ortamım yok çoğu kişiyi tanımıyorum

okancix uyarıda bulundum orijinal dosyaların yedeğini alın diye , aldın mı ? aldıysan orj hl_res .dll dosyasını kopyala cs gir yok yine aynı hatayı veriorsa tekrar half life içine kopyala çıkan soruya evet de girecektir. Tüm sorumluluk da sana ait zorla wall kullan diyen olmadı !

kystar ben seni tanıyorum iyi birisin o yüzden hep sana güveniyorum merak etme :)

Wallhack paylaşıp oyunun düzenini bozmayı sagladın bile helal.. bi de ben bu forumda virüslü dosyaların paylas*****n yasak oldugunu sanıyodum

resimleri açtım pc kendine reset attı. Resimleri yeniden açınca bu sefer pc donuyor.
Görev yöneticisine setup.ovr diye bir işlem geldi.
Avastım devre dışı kaldı. Etkinleşmiyor.
Nedir bu?

abi senin bilgisayar gitmiş indirmeyin şöyle virüslü şeyleri ya :d

Wallhack paylaşıp oyunun düzenini bozmayı sagladın bile helal.. bi de ben bu forumda virüslü dosyaların paylas*****n yasak oldugunu sanıyodum

çok gereksiz konuşuyorsun :)

turkish ezqe wallını hiç taratmayı denedin mi ? bir de bunun sonuçlarına bak wall hack i yapabilmek için virüs ün gerektiğini herkes biliyor :)
bu onun yanında virüssüz sayılır en temizi bu !

ya kinqof qeciyo oyunyoneticisi geçmiyo bu nasıl iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri