sXe 10.2 Wall Hack By Karman [ Cs 1.5 / 1.6] +SS+VideoLU Anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum iyi iş çıkarmışsın sağol ama F4 e basınca 1.6 da bütün serverlarda atıyo sen onun kodunu değiştirsen ? ü fln yapsan

wallı ben yapmadım kardeşim :)

peki nie bizi kandırmak için 1.5 1.6 diyosun 1.6 da denememenin edeni atması değilmi. hiç bi serverda f4 e basınca atmadığını görmedim

ne güzel temiz temiz oyna o zaman

beyler F4 e basınca 1.6 da atıyo yardımcı olabilecek varmı acaba?. unbind F4 yazıncada bieşy olmuyo

kardeşim ss koydum yok video koydum diyorsunda icraat yok hata veriyor...

nedemek napıyım ozamn koymucaksın kardeşim hata veriosa Bole sacma seymi var Ben paylaşırım Gerisi Beni Tın olmaz Böle Karakterli ol Kimseyi Kandırmaya hakkın yok.

konu kilit çalışmıyor hata veriyor ole boş konular acmayın :@

konu kilitlenmicek ss de var videoda elimden geleni yaptım sizde hata veriyor ! Çok üstün nitelikte biriyim fakat bende insanım dimi ? başkalarının sinirini kendi üzerimde çıkarmasına bir şey demiyorum , insanında sabrı bir yere kadar kardeşim elimden geleni yaptım ss koydum video koydum! bende çalışıyor aynı şekilde arkadaşımda da çalışıyor ama mesaj atanların %95 inde hata veriyor anlamış değilim.

Kardeşim Sizde Çalışıyormuş Bizde Çalışmıyor Pc Süper Hızda Csde sorun yok . Bu ne demek: Dosya Kolpa !

:D güzel bir sonuç :D

Berk karmandanmı aldın :D heryerde var bu %100 calısır yapamayanlara twden yardım edrdım ama cok yogunum :)

yettirdik hangi botsan :D tanıyorum seni ama :D neyse :D karmandan aldımda dünde sxecheats de gördüm la ne ayak anlamadım karman beni oyunamı getirdi D: :D :D

Olum mail at sor belki cevap atar :D:D:d

bu sefer hiç wall atmaz bak :D :D

geçen admınlık teklıf ettım tesekkur edıp kabul etmedı dedim senn ben :D

:D selamımı söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri