sXe 10.2 Wall Hack By Karman [ Cs 1.5 / 1.6] +SS+VideoLU Anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga wall acıp oyyuna gırıom sonra sw gırıom map secmeden oyundan atıp we sxe not defteri cıkıo acmıo wallı bı yardım ett

Aga wall acıp oyyuna gırıom sonra sw gırıom map secmeden oyundan atıp we sxe not defteri cıkıo acmıo wallı bı yardım ett

kardeşim tekrar tekrar dene olacaktır. Bu konuda herhangi bir bilgim yok bende öyle bir hata vermedi video yu izlediysen eğer çözümü araştırıyorum

Konu Bock pls Açılmıyor ahta verıyor

buyur Hata Bu Sxe Veri Cs dE bir sorun yok...
sxehata.png

senin oynadıgın sroyu yerim :D

wallcı seni nadirin oğlu koynumda yılan beslemişim yılan

ne iş :D warock hack fln :D adamımsın :D

kardeş ya yapmasaydın keşke zaten çok kişide var :S

bu yaptıgınız ayı nb boyle işlerle ugrasmıyor? yeni sxe gelene kadar bu nick off birini görürseniz emin olun fake sadece mac akar

paylaşımı yaptım indirmezsen indirme

Saka yapmıon demi bunun için illa birarkadaşınnın olması gerekmiyor bu heryerde var saten ısede yaramıor .... adamı gostermez sadece adamı gorunce 10 sn falan nereye gıtıtnız gorursun o kadar ii qünler...

he öyle :D ne akıllısın la sen :D zekana hayran kaldım post koy zıpla predateur :D

dynac adam sana kötü bişey dememiş. sadece ben yokum sxe yeni versioan a kadar demiş. sert tepki verme.

aLLah aşkına birde sabitlemeyin adminLer sunu yemısım 1 haftasını bırde bu adam kınq fln dıorlar adam wall ı bızden daha ıyı bılıyor la ghost cok mu kullandın lan nasıl bılıyor koymus sımdı der sıteden aldım koydum der sıteye nıe bakıyorsun demek kı kullanıyorsun bırde wall kyms mıllete wall dıenlerden korkacan aslInda :@

:D al sana tam bir aciz örneği :) neden telaş yapıyorsun ? konuşmalarına dikkat et siteden falan da koymadım! cok akıllısın ya zekana hayran kaldım :D kullan kullanma burda 2.kez diyorum hava basma bana eziksin diye diye acısını benden çıkarma ! işiniz gücünüz ghost :D anl***** bilmediği şeye ghost :D dynacix silah aldı ghost dynacix duvar taradı hs gitti ghost :D seni sadece idare etmekle yetiniyorum :)

hahahaha guLım bare lan onceden cfg dılenıyordunuz lan ezık mıllet wall dıyor dıye kasmıyoruz ... sowesım gelıyor ezık dıyor kendıne kıng dıyorsan ws atcaz tamam mı lan hılesız cfg sız yermı lan he ??? yenemezsen mod lunu ve sıteyı bırakmassan serefsızdır tamam mı lan ?

yar1n sen1nle vS atacam herkes duysun lan sen bır ayyas 2 gorecem wall sız nasıl oynanır cfg sız ! ! !

ve sen wall cıkararak nb adını kırlettın 1 sen oyunu bıraktın mı hıc gormedım 2 sen tam cocuksun 3 screw ztn senın neyın oluyorsa bılmıyorum sıteyı assadakı kısıler bıraksın bak nasıl ısler !

ayyas_tr nedeni : Tartışma !
Screw nedeni : saLLa ben sewmıom !
Dynmx : nedeni ayyas_tr den beter ! ! !

Bırde bu kısılere kıL oLuyorum neymıs efendım cfglerım copy paste mıs yalanına ama tek tek ws atacam hemde hltv sokturacam ıster ezılım ıster yenım ama rezıl etmek gelıyor ısallah da
bunu yaparım ve sızın yuzunuzu cok gormek ısterm sımdı daha uzatma ben sıze copy paste dıyorsunuz ve sızde cfglerımın ıcıne bakıp baska cfg olmadını bıldınız halde sıze gıcık oldum bunu Screw başLattı en son onunLa wS atacağım !

Sxe 11.0 Çıkıyor Evet. Ama Bu Wall Sınırsızdır :) Kimse Sevinmesin ,. Ben Bu Walı Sxe 8.5 den beli kullanıyorum....

ve sen wall cıkararak nb adını kırlettın 1 sen oyunu bıraktın mı hıc gormedım 2 sen tam cocuksun 3 screw ztn senın neyın oluyorsa bılmıyorum sıteyı assadakı kısıler bıraksın bak nasıl ısler !

ayyas_tr nedeni : Tartışma !
Screw nedeni : saLLa ben sewmıom !
Dynmx : nedeni ayyas_tr den beter ! ! !

Bırde bu kısılere kıL oLuyorum neymıs efendım cfglerım copy paste mıs yalanına ama tek tek ws atacam hemde hltv sokturacam ıster ezılım ıster yenım ama rezıl etmek gelıyor ısallah da
bunu yaparım ve sızın yuzunuzu cok gormek ısterm sımdı daha uzatma ben sıze copy paste dıyorsunuz ve sızde cfglerımın ıcıne bakıp baska cfg olmadını bıldınız halde sıze gıcık oldum bunu Screw başLattı en son onunLa wS atacağım !

:) mesaj tekrarı yapma :)

işiniz gücünüz vs. vs falan atmıyorum atmıyacağımda sonra dersiniz korktu kaçıo ancak ondan anlarsınız siz. Şu konuşma şekline bak ben ne diyorum sen nediyorsun bana gelmiş cfg dilenio yok vs atacaz bla bla. Kendime king dediğim falanda yok. Seni düzgünce uyarıyorum bana saçma saçma şeyler yazıyorsun. Beni yada diğerlerini sevmemen umrumda değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı göstermek zorunda. Modluğu bırakacak da değilim her şey senin demenle mi ? Sor bakayım bundan aylar önce bir aLmirayla vs attım başka vs atmışlığım yok sıkışınca vs. Ben Wall cFg hakkında yorum yapıyorum gelmiş bana Eziksiniz yok hltv sokacam vs atcaz. Senin anlama yeteneğin yerinde olsayı çoktan buna uygun konuşmuştun :) NB adının kirlendiğide yok wall çıkınca adı kirlendi mi oluyor? Görüyoruz foru m q s yi,siteyi çekemediler 4 gündür saldırıyorlar siteye. Ayriyetten benim cfg lerimede kötü yorumlar geldi yok kötü yok adm vuramıyorum vs ama ben senin gibi seviyesiz cevap vermedim. Milletin yaşına bakarak admlıgını gösteremezsin.Benden büyük ol yada olma hiç farketmez tavrım net. Lütfen bir daha konuyla alakasız yorum yazma!

şaka gibi bunlar aşkım takma ya git aim konuları filanda aç kopak :D

Küfürlü içerik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri