sKy NeT vs MechuL^ k0p* k0p*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sercanAk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

sercanAk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sercanAk
Yazık olmuş ... (:

asdadas yAzık oLmus :) waLLa

ya bu adam varya inanılmaz skynet kinofun kralı olduğunu kanıtladı

şu resmi şuraya koymak vallaha ayıptır... yenmiş iyi güzel de herkesin bilmesine ne gerek var? Asıl reklam budur... Bu adam beni de yener arkadaşlarımı da yener de yenince kendine yetmiyor mu? Neden yaymaya ve gösterişe ihtiyaç var anlamam...

tek kelime ile fake .

şu resmi şuraya koymak vallaha ayıptır... yenmiş iyi güzel de herkesin bilmesine ne gerek var? Asıl reklam budur... Bu adam beni de yener arkadaşlarımı da yener de yenince kendine yetmiyor mu? Neden yaymaya ve gösterişe ihtiyaç var anlamam...
burda artslik yapıodu cok ondan koydum yok sky net kımmıs yok o bebe oynamayımı bılıo feln fıln artslik yapmıcak o zmn

haha helal yazık olmuş mechula o kadar millete bebe filan diyodu ezik diyodu ama azının payını almış bi daha konuşmaz heralde helal tugaya

cidden hakettiğine inanıyorsan sana inanıyorum kardeşim. Tugay'ı da tebrik ediyorum....

cidden hakettiğine inanıyorsan sana inanıyorum kardeşim. Tugay'ı da tebrik ediyorum....
ya ztn miLLeti asagıLamak qibi bi derdimiz yok hakedene hersey mubah qeLip adam qibi ws isteseydi aLıp buraya koycak haLimiz yoktu x)

Yazık Olmuş :D

ya arkadaşım onda a1m var kaç kere sahit oldum aim cfg mi almış nerden bulmuşsa banada versinler sexafonu yenim
ama yinede helal olsun

yenmiş iyi qüzel ama MechuL benm gözümde bu LavuKtan iyi oynuyo

Bence gökhan daha ii kasıyor

HERKES KISACA BI DUSUNSUN SADECE NB NASIL YAYILDI SITEYE ILK NE KOYDULARDA BOLE YAYGINLASTI OZELLIKLE KINGOFCS SUNUCULARIN OYUNCULARININ UGRADIGI BI SİTE OLDU

cevapını bılıyor cogu kısı dusunun tekrardan

yazk oLmuş qkhna . . .

4ela sende heralde sky netin yalakasısın sanane sky nete kafa tutuosa la yaw$ak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri