sKy NeT vs MechuL^ k0p* k0p*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sercanAk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4ela sende heralde sky netin yalakasısın sanane sky nete kafa tutuosa la yaw$ak

lan *** oqLu adam qibi konus sikerim zebellahını senın it ewladı adamın nb acılmıoR die bana koy dedi koydum ******me sıfatını adam qibi yorum ya yap ya yapma

lan yarrak hasan ne oynak adammışsın la sen öyle sağın solun avukatlıgını yapmakda sizin gibilerin işi zaten iyi oynuyanların awukatlıgını yaparsınız belkı bizede cfg atarlar die yazık cok ezik adamlarsınız ama ne sölesek nafile :F

lan yarrak hasan ne oynak adammışsın la sen öyle sağın solun avukatlıgını yapmakda sizin gibilerin işi zaten iyi oynuyanların awukatlıgını yaparsınız belkı bizede cfg atarlar die yazık cok ezik adamlarsınız ama ne sölesek nafile :F

2side POD[McFly] nickleri asdaksd

cıkarayım masaya koyayım ona konus ok ? allahın saLagı sen kendinle karıstırıon herkesi herhalde msnde cfq at die yalvarırsınız burda artsLik yaparsınız bole qot oqLanısınız

hehehe kanıt gostersene amcına kodumun özürlüsü

Ancak Fakelere Korsun böLe p*d kqnsn ki Sen ! Yeni Yetme ...

hLL qökhanım ^^

Ancak Fakelere Korsun böLe p*d kqnsn ki Sen ! Yeni Yetme ...
ooooooooooooo ben tuqay sen sandıgımdanda bot cıktın ya lol bilseydim ws yapmaya biLe tenezzüL etmezdim senLe :) lol suna bak fake dıor :D:D otur agla x)

hakikatten mechul bari sen yapma yalancı olma oke orda scatroj ugur vardı yalan atma kardeşim senden beklemezdik biraz insan ol ordan öyle ağır abi ayaklarıylan millete ezik diyodun tugayda seni susturdu bu arada gerçektende lamermişsin

mechul artistlik yapan sensin neden inkar ediyosunki biraz karakterli ol yaw :D

Sercan Ayarla Bi Maç yapsınlar Spec olalım ben inanmadım gerçi ama bilemiorm Bu arada Sende Bizim Vsmizi Hatirla Tamammi ? ;) ayarLarsin bi maç atarLar vsLerini izLeriz. ama socL aa tabi sky socl'a girebiliomudu ajdsajsd

qeçmiş oLsn xD

girer herhalde tugay kardeş niye girmesin bu arada tugay kardeş tebrikler cs2 yi almışsınız tekrardan hayırlı olsun

olum anlamadınızmı adamlar server reklamı yapıolar cakal valla en kral reklam yapma yontemı daha ne ıstıosun yok kıngofcs 1 ın kralı yok ankarateam kralıyok su yok bu ole bole reklam :D:D

tuqay ankara teamdan cıkalı ay oLdu ne anLatıonuz siz ankara teammı kaLdı

Ben pek inanmadım ama hadi hayırlısı..

socl swde maç yapsınlar ben gökhan abinin yencene inanıorum hepımız ızleyıcı olalım ayrıca 4ela sen katıksız bir özürlüsün buna kesin kanaat getirdim busefer :F mnakdmn özürlüsü

Hade hersey bı yana arada cok bı ucurum yokkı :D:D 19 - 12 7 fark normal publıc kassalar ıkısıde super frag yaparlar ??? karsı karsıya olsalar bıle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri