sKy NeT vs MechuL^ k0p* k0p*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sercanAk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben skynetin fragini hiç görmedim. ? ama mechuL^ Le çok kastım kıyaslamıorm biLe kendi kafasina göre rekLam yapıo sky birkere onları socl sw soksan adam vuramaz sky anca kingof kasar. lol gökhan abyi istediğin yere sok yine ayni mechuL^ ;) kıyasLamıorm biLe boşuna sevinmesin. sky gözümüzün önünde atsnLar inanaLim. ok by

adam skynet borumu kendisine kafa tutanların eline verdi

ya bu adam varya inanılmaz skynet kinofun kralı olduğunu kanıtladı
aynen kardeşim katılıyorum sana
tugay zaaa adam kral abi k1nq0fcs adam ya adam kasıyo adama kingof senoyna farketmıyo heryerde ezıyo adam AnkaraTeam kingi borumu dicek soz bulamıyorum :D:D asıudjasıdasjdıuajdıadaudhaısdhaıudhı

tugay zaaa adam kral abi k1nq0fcs adam ya adam kasıyo adama kingof senoyna farketmıyo heryerde ezıyo adam AnkaraTeam kingi borumu dicek soz bulamıyorum :D:D asıudjasıdasjdıuajdıadaudhaısdhaıudhı

koptm akdkaskdaskd

wawelub bildimiz saçmalamışın olum nedion lan :D

Konu iyice Tartışma Yarattı Konu kiLit.. KüfüR eden üyeLer ßanned.

fake yaa gokhaN abi suna mı yenıLeceK :S

alayi fake üyelik açıp kendini övüyor ezikler yeni moda buda

ben skynetin fragini hiç görmedim. ? ama mechuL^ Le çok kastım kıyaslamıorm biLe kendi kafasina göre rekLam yapıo sky birkere onları socl sw soksan adam vuramaz sky anca kingof kasar. lol gökhan abyi istediğin yere sok yine ayni mechuL^ ;) kıyasLamıorm biLe boşuna sevinmesin. sky gözümüzün önünde atsnLar inanaLim. ok by

Sana KatıLıyoRum aLpay Bu reSim faKenin ağa BabaSı yaZıkLar olSun o taBloyu YaptıraNa

FaKeLeri KıNıYoRuzz !!!!!!!!!

SAdece yha msn ver yada msn ekLe ? oynayan ben deıldım bızım arkadas oquzdu ben qeldıqımde vs bıtmıstı bile oquzda senin eline verırdı ama sen hıc hayatında fps 30 da oynadınmı oynamadın ? o cocuk oynadıqı halde o kadar el almıs pc si duzqun olsa fark bıle atar bana qerek bıle kaLmaz dedıqım qıbı fazla uzatmıyacam msn ekle yada msn ver !

Siz qidin kraLınız qelsın cocuk dıyorkı mehmet bıle bundan qusel oynuyor diyor kptum aq qulmekten abi bu cocuk köşe baslarında mal mal zum tutmayı bılıyor dıyor hiç keyfım yoktu ama qenede quldurdu benı hL oquzum sana :D

Tamam Susun Konu Locked Fazla yol aldı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri