Şair ve Yazarlardan, kesitler.

‎''Her bir nokta bir peçetenin üzerinde usul usul dağılıyor, dağıldıkça büyüyordu ; şu hayatta başkalarının gözünde daha görünür olmanın özden mümkün olduğunca uzaklaşmak anlamına geldiğini kanıtlarcasına..'' /E.Safak-Araf

Durakta üç kişi.Adam, kadın ve çocukAdamın elleri ceplerinde,...Kadın çocuğun elini tutmuş.Adam hüzünlü,Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü.Kadın güzel,Güzel anılar gibi güzel.Çocuk,Güzel anılar gibi hüzünlü,Hüzünlü şarkılar gibi güzel...Cemal Süreyya

Öylesine üşüyordu ki yüreğim,
bu üşüme dinsin diye onun beni sevdiği gibi bende birini umutsuzca sevmek istiyordum... Umutsuzca sevmemi bile alıp gitmişti.... Kimi geceler ansızın uyanıyorum...Gözlerinin o koyu sevdasıyla bakıyor yine...Bana, nereye gidiyorsun sevgilim, demesi için yavaşça kalkıyorum yataktan...Ama hiç...bir şey söylemiyor...Bir boşluğa bakar gibi bakıyor bana... Çok geç anlamışım...Meğer ben sadece onda yaşıyormuşum...
Yaşayan her şeyimi alıp da gitmiş...

Cezmi Ersöz

Kendine iyi bak dedin ya... Deme bir daha!
Ne zaman kendime baksam, ölümü gördüm! Dilek Akın

Hayat ... Hani bir tane olan , hani bana hep mutluluklar sunmasını dilediğim !Kalemim , kağıdım hazır ; artık imzalayalım şu barış antlaşmasını ne olur ...gökçe çora

"" Gitmelerin bir türlü bitmiyor ki, geri dönesin! ""

...
[Özgür Gümüşsoy // Alkole Batırılmış Bir Yürek Argümanı]

Gülmenin moda
olduğu bir devirde ağlıyorum, genç olmanin moda oldugu bir devirde
yaşlıyım, seni sevmenin daha az cesaret istediği bir devirde senden
nefret ediyorum" Charles Bukowski

Nefret ettiğiniz şey yüreğinizde yeri olan bir şeydir. ..

denemeler-montaigne

verdiğin geçici rahatsızlık için
ömür dilerim senden sadece
"ben sana ne yaptım"ların kaldı bak
bu ucube caddelerde
susmanın
......onaylamak olduğunu hatırlattığın bir gecede
Beni susarken bölMe ..

Ölü Bir Yılan Gibi Yatıyordu Aramızda,
Yorgun,Kirli ve Umutsuz Geçmişim,
Oysa Bilmediğin Birşey Vardı Sevgilim,
Ben Sende Bütün Aşklarımı Temize Çektim. <Murathan Mungan

Onun peri masalının hiçbir bölümüne girmediğim halde, benden hep prenses olmamı beklemişti...
Ayşe KULİN

Anla işte bak anla!İşte hayat bu,Anla yüreğim anla..Dimdik duruyorum karşında, Geçen günler bileklerimi kesiyor yavaş yavaş..ve akan kan sadece gülümsetiyor beni,Dayandıkça artıyor gücüm ve bu hayata gülüyorum, Ben kazanacağım, Sen kaybedeceksin, Önümüze gelen engeller, Önüme çıkan engeller, Kaybedeceksiniz (Ceyhun Yılmaz)

Olmadığın yerlere bakmak
Gidiyor çok kötü ağrıma
Her sabah yüzümü yokluğunla yıkıyorum
Temizlenmiyor...
Bakıyorum etrafa .
Olmadığın yerlere bakmak artık
Gidiyor ağrıma...
Ceyhun Yılmaz

kim serdi üzerime bu sessizliği? Terlemek kötü.
pelin onay

Ben hep ikindi vaktiydim senin için; sıcaktan bunaldığında çıkıp geldiğin..!

Az önce yanımdan geçip gittin belkide; Kimbilir..
Yahut binlerce kilometre var aramızda ve bir yerlerde bana benzemeyen birini beklemektesin..
Ama sen bil ! Bülbül 'gül'ce, Ben 'sen'ce konuşuyorum nicedir...

Hadi yaramı sarmaya merhemin yok!..Yalandan da olsa gönül alamaz mısın? *Mevlâna

Onun peri masalının hiçbir bölümüne girmediğim halde, benden hep prenses olmamı beklemişti...

Acıyı nerede görsem tanırım!Rengi de muhakkak kırmızıdır.Sokağa çıkmaz elbisesinde, üstünde başında o renk olmadan…Serde hüzün de varsa gözlerini alamazsın!......[Özgür Gümüşsoy // Teşhis]

Aşk bakmakla güzelleşir, konuşmakla zenginleşir; ama dokunmakla bozulur."

Kitab-ı Aşk-İskeneder PALA

Geri