Şair ve Yazarlardan, kesitler.

özlem, gidip görmek istemen..
ama, gidememen, görememen;
gene de, istemen..
...
{ oruç aruoba }

Annem çok küçükken öldü

beni öp, sonra doğur beni. cemal süreya..

ne çok büyüttüm gözümde seni ve ne kadar çok büyüdüm gidişinle.......

kahraman tazeoğlu

Sen beni terk ettiysen , Güneşe ne , Niye ısıtmıyor beni , Yoksun diye tebessümler bana mı küs? Peki her şarkıda ağlamamın , Sebebi de mi sensin ? '' ~ Ceyhun Yılmaz

‎'' Ruhumu alabilirsin. Sen olmadığın sürece zaten ihtiyacım yok.Ruhum zaten senin. ''

twilight - Alacakaranlık

"İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine kendi başıma zor sığıyorum bugün, büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne? "

Sunay Akın

Ben çocuklar gibi sevdim.Devler gibi acı çektim... 'Attila İlhan

Nasıl bittiyse bundan öncekiler

Bu da biter.

Bite bite..
...
Sonunda bende biterim.

Olur biter...

Aziz Nesin''

Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek... Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek... Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek... Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek...!

Keşke hep masum kalsaydın benim için, Uzaktan ve duvarlara dayanarak izleseydim seni,

Keşke tanışmamıza hiç fırsat olmasaydı, Ve seni hayatıma şeker misali karıştırmasaydım... Can Yücel

Aşk iki kişi ile oynanır , iyi olan kaybeder...Metin Üstündağ

-Hadi su içelim Payanda,aynı bardaktan kana kana..
-Ama ben susamadım.
-Bende susamamıştım zaten.
-Neden sordun o zaman?
...-Hiç konuşmuyorsun benimle..
-Bunun susamamla ne alakası var?
-Parlak bakışlarını yitirmişsin Payanda,eski ışıltı yok olmuş..Gözlerinden içime akan dere vardı ya işte o kurumuş.

‎''Ve sevgili seni eksik tanıdıkça,
sen onu daha eksiksiz severdin..." C.ersöz.

Unutma: hiçbir şey yakışmıyor kalbime özlemin kadar...
Nihat Behram

Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel......
B...irbirimize sezdirmemek için çırpınış,Başkaları görmesin diye çabalayış,Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...Aşk başlamadan güzel.... ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

İnsanın sarhoş olduğundan değiştiği doğru değil; ayıkken farklıdır asıl.
Thomas De Luincey

Dün, 'seviyorum' dedin,
Bugün, 'bitirelim'
Şimdi söyle;
Dün mü ********din, bugün mü?
......
[ Küçük İskender ]

Kadınlar doğurdu beni bağıra bağıra Yine onlar öldürecek beni aşktan Bağırta bağırta...
Can Yücel

Karanlıkta herkes biraz daha cesur oluyor..
'İclal Aydın-Gördüğüme Sevindim'

Yol kesenler olmadıkça ,lanetlenmiş şeytan bulunmadıkça,sabırlılar ,gerçek erler,yoksulları doyuranlar nasıl belirir,anlaşılır?..............mevlana

Geri