Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Bavulları hep toplu durmalı insanın... Bir gün telefonların hiç çalmayabileceğini hesaplamalı... Tül perdelerin arkasından misafir yolu gözlemekten vazgeçmeli... İHANETLERE, TERK EDİLMELERE, BİR BAŞINA BIRAKILMALARA hazırlıklı olmalı... YALNIZLIĞA ALIŞMALI...
Can Dündar

Sen mızıkçı bir çocuk olarak bil beni.Sayki;beğenmedi bu oyunu ve gitti.!Bakma gözyaşlarıma.Onlar emanetti. Akıttım ve bitti.

Öyle ıssız adam muhabbeti bize ters.. sevmesini bilmeyene ...sıkılınca çekip gidene ... zoru görünce kaçana...daldan dala uçana ''ADAM'' denmez...!!Buda aşk mezhebine ters... çünkü sevda gelmişse başa kıvırmak Boşa...git peşinden koşa koşa ...'' K.iskender

Gülmenin moda
olduğu bir devirde ağlıyorum, genç olmanin moda oldugu bir devirde
yaşlıyım, seni sevmenin daha az cesaret istediği bir devirde senden
nefret ediyorum"

Her sabah benmle uyanmak istemediğni, geleceğmizin hiçbir yere gitmediğni anladığım zaman vazgeçtim..Düşüncelerme ve değerlerme değer vermedğin için vazgçtim..Tablolarmda artk kendmi mutlu çizemediğim ve tek neden "sen" olduğun için vazgeçtm..Bencil olduğn için vazgeçtm..Düşündüğmde senn benden çoktn vazgeçtğini anladm.....Bu yüzdn ben de senden vazgeçtm..
(Frida Kahlo)

Kendin ol, kendin ol… Sen buysan başkası ol! Buysan kederden öleceğim, başkası olursan de kimi seveceğim? yılmaz odabaşı

Öğrendik ki gidenin nerede olduğunu düşünmek saçmalıktır.Öğrendik ki hayallerin yıkılması,hayallerin kurulmasından daha ucuza maloluyor.
K.İ.

Seni seviyorum da, seni sevmeyi eskisi kadar sevemiyorum...

(Yılmaz ERDOĞAN)

Cisimsiz öpeceğim seni... Tıpkı kumsalları öptüğüm gibi... Sadece hissedecek... ve kaybolacaksın derinliğimde. Korkma! Boğularak ölmek yok bize... Hem !!! Zaten ölmemişmiydik... Gülay Bulut

Saatler seni sen geçmiyor. Sel***** getirmiyor rüzgarın nefesi. Yollar yolumu sana bağlamıyor. Sen bırakma beni. Şimdi sen bana beni ne kadar sevdiğini anlat. Gerçek-yalan fark etmez. Giderken bunu duymak yaşatır beni ancak. Son iyiliğin bu olsun bana. Ya da sus ve git benden; ardına bakmadan... Kahraman Tazeoğlu

seni sevmek;
yaralı kalbimi, başka yüreklerle avutma yanılgısına kapılmak oldu.
oysa ben seni değil, kendimi cezalandırıyordum başka yüreklerle...
...ruhumu kemiren bu deli aşkı cezalandırıyordum.

bunu anlamadın mı sevgili..?

{ şizofren aşka mektup / cezmi ersöz }

Her aşk başlarken pembe,
ayrılıkta rengi siyah yalnızlığın

Diyemediklerim yoktu benim...
İçimdeki sessizlik değil 'sensizlikti'...
İçimdekilerini haykırdım.!
Bana sadece yankıları kaldı..
Ben yine aşkta sınıfta kaldım..''
...K.i

Bir damla,okyanusa ne kadar benzerse, o kadar benziyorduk işte. Özlemlerimiz benziyordu...Ben damlayı okyanus yapma peşindeydim,
O okyanusu damlaya sığdırma peşinde...
Cemil Meriç

Hayatta varolduğu için düşlenen şeyler vardır, bir de düşlendiği için varolacak şeyler... Henri Frederic Blanc

Yırtık ceplerimden dökülen masallarımı toplamış gelirken
kendimi kaybettiğim yerden
beni bul istiyorum...

Bu kentte herkes yalancı! İki Kişi,bir üçüncüyü ezince mutlu oluyor hep.Ve rüzgarlar utangaç bir kız gibi kaçışırken yollarımdan,aşk bol virgüllü bir cümle oluyor usumda.
~~Kahraman Tazeoğlu~~

Özledim seni...ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.beynimi uyuşturuyor özlemin...can yücel

İdam sehpasında bir mahkum yaşamayı ne kadar çok istiyorsa
Ben de seni o kadar çok seviyorum...yılmaz güney

Titreme daha fazla kalbim..Bağışla kendini artık ,onu da bırak gitsin..Bırak gitsin ! O senin ezel gününden kaderin...Sen onu nasılsa bin kere daha Seveceksin......! "

( BİRHAN KESKİN )

Geri