0
EXE RANK
SeytanaUydum
Fexe Kullanıcısı
onur katılıyorum sana bı anda kınq oldular die clan bunlarda 3D bulmus wolwo ve seytanauydumda yenı turemeler w lawsonu ezecek ? sxe cıkınca goruscez "cocuklar"amk bi anda king oldunuz anlamıs deilimw lawsonda fazla kişiyle aram yok ama erayı cok iyi tanırım sizin onları yenmenız nerdeyse ımkansızz neyse başarılar #
aynen kaanPardonda orda ben w.Lawson's diye bi clan göremiyorum fake alıp oynamışlar hadi ilerleyin dünkü boklar...
herkez yorum yazmıs bende yazam reall kadrosuyla yenmenız ımkansızw.Lawson`s u .xd
kanka laz ' ım mkSüpriz yumurta ünal.. Herşeyden fırlama be kardeşim seviyorum seniii =))
sorma akBen ne boklar yiyem abi şu cs ye bak yazık yazııık
Seytanauydum abicim aferim sanadaa biz koskoca w.Lawson`s ~ ' u yendik diye sevinin halay çekin![]()
kesin 11 yaşında bunlarHayırdır la herkes bıze dusman olmus adam akllı tw ısteyen herkese verrız arkdaslar seytanauyduma yenı turemıs dıyenler o benım kardessım gıbı 11 yıllık kardeslıgımız var o nerdeyse 5 yıldan berı CS oynuyor![]()
ahahahahahahahahahasorma akadam kral bırı seytana uymus birinin wolwo arabası war aslkdjasdkljasdjk
![]()
kardes yasım 11 degıl hem 11 olsada bısey olmaz senden daha olgun oldugum ıcın yas fark etmıyo kapisskesin 11 yaşında bunlar![]()
ve aynı zamanda 1 yaşından beri kardeştirler
![]()
Hayırdır la herkes bıze dusman olmus adam akllı tw ısteyen herkese verrız arkdaslar seytanauyduma yenı turemıs dıyenler o benım kardessım gıbı 11 yıllık kardeslıgımız var o nerdeyse 5 yıldan berı CS oynuyor![]()