Rheumon VS w.Lawson`s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

SeytanaUydum

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SeytanaUydum
amk bi anda king oldunuz anlamıs deilim :) w lawsonda fazla kişiyle aram yok ama erayı cok iyi tanırım sizin onları yenmenız nerdeyse ımkansızz neyse başarılar #

amk bi anda king oldunuz anlamıs deilim :) w lawsonda fazla kişiyle aram yok ama erayı cok iyi tanırım sizin onları yenmenız nerdeyse ımkansızz neyse başarılar #
onur katılıyorum sana bı anda kınq oldular die clan bunlarda 3D bulmus wolwo ve seytanauydumda yenı turemeler w lawsonu ezecek ? sxe cıkınca goruscez "cocuklar" ;) ql..

Pardonda orda ben w.Lawson's diye bi clan göremiyorum fake alıp oynamışlar hadi ilerleyin dünkü boklar...

3D'yi felan geçtimde burda w.Lawsons'ı bende göremiyorum ya biraz akıllı uslu Ss koyunda bakalım.
Siz yakında birilerinden albüm yersinizde bakalım kimden merakla bekliyoruz. qL başarılar.

aaa benim clanımdaki oyuncularmı değişmiş yoksa benmi yanlış görüyorum ?
Birden ortaya çıkıp bizimi yeneceksiniz ironiyaa bakk bee.

herkez yorum yazmıs bende yazam reall kadrosuyla yenmenız ımkansız :D w.Lawson`s u .xd

Ben ne boklar yiyem abi şu cs ye bak yazık yazııık :D
Seytanauydum abicim aferim sanadaa biz koskoca w.Lawson`s ~ ' u yendik diye sevinin halay çekin :D

Ben ne boklar yiyem abi şu cs ye bak yazık yazııık :D
Seytanauydum abicim aferim sanadaa biz koskoca w.Lawson`s ~ ' u yendik diye sevinin halay çekin :D
sorma ak :D adam kral bırı seytana uymus birinin wolwo arabası war aslkdjasdkljasdjk :D:D

Rhuemon bi anda kinq oldu gerçekten..? 12 yaşındaki woLwo king olmuş tw istiyorum vermem diyor maçtan yarım saat sonra gel tw vereyim diyor ;)
Kişiliksiz karaktersiz insanlar, o hilelerin sonu gelince it gibi kaçacak yer arıcanız.!

Hayırdır la herkes bıze dusman olmus adam akllı tw ısteyen herkese verrız arkdaslar seytanauyduma yenı turemıs dıyenler o benım kardessım gıbı 11 yıllık kardeslıgımız var o nerdeyse 5 yıldan berı CS oynuyor :)

Hayırdır la herkes bıze dusman olmus adam akllı tw ısteyen herkese verrız arkdaslar seytanauyduma yenı turemıs dıyenler o benım kardessım gıbı 11 yıllık kardeslıgımız var o nerdeyse 5 yıldan berı CS oynuyor :)
kesin 11 yaşında bunlar :D:D :D ve aynı zamanda 1 yaşından beri kardeştirler :D

ben 1.5 i boyle pasif insanlar için bıraktım artık 1.6 kasıyorum en azından 1.6 nın daha boku çıkmamış.

Senin arkadaşın 5yıldan beri cs oynuyor demişin ya hadi ben tanımıyorum burda o kadar kişi var onlar niye tanımıyor.
Mesele 5yıllık player olmak degil , mesele 5yıllık player hayatında yaptıgı davranışlar , ama senin 11senelik kardeşin adam olamamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri