Rheumon VS w.Lawson`s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Non clanı dışında herkese kafa tutabilecek bi team, fake tag almış bir teama w.Lawson's diyecek kadar mı düştü o zaman?

Burda açıklamak istemediğim, kişiliğimin izin vermediği bir başka durumda var ama o da bende kalsın.

[quote="-Kemal']Burda açıklamak istemediğim, kişiliğimin izin vermediği bir başka durumda var ama o da bende kalsın.[/quote]
KİM?

Söylemek zorunda değilim, senide ilgilendirmez o kişiyle benim aramda birşey.

[quote="-Kemal']Söylemek zorunda değilim, senide ilgilendirmez o kişiyle benim aramda birşey.[/quote]
O kişiyle arandaysa buraya niye yazıyorsun ?

O kişi içinizden olduğu için yazıyorum ?

[quote="-Kemal']O kişi içinizden olduğu için yazıyorum ?[/quote]
KİMMİŞ O YAZ KARDEŞİM

Gel kaynatın kardes her zaman adam olana kapımız acıktık
Gardaş Adamına göre muamele bizde hani ayıktınmı ??.
Kardes kım bızım kralımız bız [Non] ' teamı harıcınde kımseye kral gozuyle bakmayaz [Non] ' teamına kafa tutamıyoruz gerı kalan tum teamlara kafa tuturız

Önceden BalyoZ* yalakaları çoktu şimdi [Non] ' yalakalarımı türedi lan ?
( [Non] ' -Noix * <ibo> ve silah arkadaşlarına kötü bi kastım yokdur yanlış anlaşılma olmasın. ) Ayrıca gelirsiniz bize kafa tutarsınız normal ama sadece tutarsınız .
Eski oyuncular Az çok bilir sen dalgana bak . Uzatmaya , boşboğaz yapmaya değmez.

DN : Biraz yazarken özen göster rastgele basma şu klavyeye Roncuharze*

Gardaş Adamına göre muamele bizde hani ayıktınmı ??.

Önceden BalyoZ* yalakaları çoktu şimdi [Non] ' yalakalarımı türedi lan ?
( [Non] ' -Noix * <ibo> ve silah arkadaşlarına kötü bi kastım yokdur yanlış anlaşılma olmasın. ) Ayrıca gelirsiniz bize kafa tutarsınız normal ama sadece tutarsınız .
Eski oyuncular Az çok bilir sen dalgana bak . Uzatmaya , boşboğaz yapmaya değmez.

DN : Biraz yazarken özen göster rastgele basma şu klavyeye Roncuharze*
Kımsenın yalakası degılız olsada bu drum senı sıklemez bız kafa tutamadıgımız teamı soyledım sadece ayıks.! sizede kafa kac defa ttuk yendık !!

O biz tuttuğunuz kafayı alırım ters çevir sokarım . Lan konuşmayım konuşmayım diyorumda illa ağzım açılacak he .
La hırrım sen kimsin sıçsam bokum senden daha iyi oynar . Şurda illa banlatacaksınız beni şahsiyetsiz herifler . Siz kim willam lawson's a kafa tutmak kim ? Kafa tutamadığınız Nondaki İbrahim Mehmet Saim Tugay sayamadığım tüm playerler sizi siksin lan . Götoş herifler sizi Sıçayımda benim bokumla ws atın la . Sizle boşboğaz yapmıycam bundan sonra . Kafasını siktiğimin malı sen kimsin la ? Senin o kafandaki kök hücreler varya sağ beyincikte olanlar he ondan bahsediyorum işte onun üstüne boşalıyımda azcık size cs zekası gelsin .
Bu Profil resmimdeki bebe siksinde sizi azcık efendi olun lan . Ula alagavatlar William Lawson's a veya benim sevdiklerime laf ettiğinizi görem götün sikem sizin götün .
Oğlum azcık yüz varsa sizde susun lan beni uğraştırtmayın sövdürtmeyin . Dikkat edersende Ana Bacı katmadım hiç bi cümlemde anaya bacıya saygımız vardır bi it yüzünden ana bacı küfür haketmez.
ARKADAŞIM BU KONU BU KADAR CANINI ACITTIYSA KALDIRTIRIZ :)

O biz tuttuğunuz kafayı alırım ters çevir sokarım . Lan konuşmayım konuşmayım diyorumda illa ağzım açılacak he .
La hırrım sen kimsin sıçsam bokum senden daha iyi oynar . Şurda illa banlatacaksınız beni şahsiyetsiz herifler . Siz kim willam lawson's a kafa tutmak kim ? Kafa tutamadığınız Nondaki İbrahim Mehmet Saim Tugay sayamadığım tüm playerler sizi siksin lan . Götoş herifler sizi Sıçayımda benim bokumla ws atın la . Sizle boşboğaz yapmıycam bundan sonra . Kafasını siktiğimin malı sen kimsin la ? Senin o kafandaki kök hücreler varya sağ beyincikte olanlar he ondan bahsediyorum işte onun üstüne boşalıyımda azcık size cs zekası gelsin .
Bu Profil resmimdeki bebe siksinde sizi azcık efendi olun lan . Ula alagavatlar William Lawson's a veya benim sevdiklerime laf ettiğinizi görem götün sikem sizin götün .
Oğlum azcık yüz varsa sizde susun lan beni uğraştırtmayın sövdürtmeyin . Dikkat edersende Ana Bacı katmadım hiç bi cümlemde anaya bacıya saygımız vardır bi it yüzünden ana bacı küfür haketmez.
kardes bız Rheumon clanıyız yasın belkı benden buyuktur cok kuculutuyorsun kendını bu sozlerle :) bu konu bu kadar rahatsız ettyıse kaldırtalım yanı

Birşey demek istemiyorum senin gibi adamlar için değmez...

Güldürme beni canım ya :D kafa tutmuşsun ve yenmişsin heee vayy canına berabere biten macın ss koymuşsun birde fake teamin ss koymuşsun kaç defa yendik diyorsun ?
Tamam sen kendini bunlarla avut bizi yenmişsin ya goya :D :D la ne tür insanlarsınız siz :D :D :D

ARKADAŞIM BU KONU BU KADAR CANINI ACITTIYSA KALDIRTIRIZ :)
kardes bız Rheumon clanıyız yasın belkı benden buyuktur cok kuculutuyorsun kendını bu sozlerle :) bu konu bu kadar rahatsız ettyıse kaldırtalım yanı
Birşey demek istemiyorum senin gibi adamlar için değmez...

Sizin adam demediginiz kişi 3'ünüzün adamlıgını bedellen kapatın konuyu ergenler gibi biri bizi savunsa diye bakıyonuz mk

Burası tartışma platformu değil konu yoruma kapanmıstır içerik duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri