Rheumon VS w.Lawson`s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin arkadaşın 5yıldan beri cs oynuyor demişin ya hadi ben tanımıyorum burda o kadar kişi var onlar niye tanımıyor.
Mesele 5yıllık player olmak degil , mesele 5yıllık player hayatında yaptıgı davranışlar , ama senin 11senelik kardeşin adam olamamış.
Bence adam olmus muhabettın olmadıgı ıcın fazla tanımıyorsun

geçen zegere çagırdı onla beraber gittik , adamın bana 2günlük türeme dedi argo felen ben tanıyacagım adamı çok iyi bilirim.

Ağır ol ağır ADAMlığını yaptığı davranışıyla konuşmasıyla anlarız biz ayrıca 5 senelik playerde ben neden tanımıyorum :) Çağırda arkadaşını muhabbet edelim bakalım 5 sene önce kimler varmış bu cs de kimler yokmuş hangi clanlar v.b v.b az kaynatalım ya hani arkadaşın nerde.

herkes yazmış bende yazıyım , bu rhuemonlar inexinferis olduğunu herkes biliyo movie yapmayı bilsem ben yaparım birisine attım demo'yu o arkadaş yapıyor ben hayatımda bu kadar yüzsüz şerefsiz bi insan görmedim adamın bilgisayarına girdik regedit'e girdik modemin fişini çekti birden , şeytanuydum denen kişiye söyledik böyle böyle adam attım dedi tagını aldı gözümüzün önünde 5-6 dakika sonra adamlar maç atıyo odalarında bülbül gibi yer söylüyor bunları anlamak zor niye hile açıyosunuz zaten şu oyunu kafa dağıtmak için oynuyoruz siz OYUNU DAĞITIYORSUNUZ , ayrıyetten w.lawsons clanı'da yok orada.

Ağır ol ağır ADAMlığını yaptığı davranışıyla konuşmasıyla anlarız biz ayrıca 5 senelik playerde ben neden tanımıyorum :) Çağırda arkadaşını muhabbet edelim bakalım 5 sene önce kimler varmış bu cs de kimler yokmuş hangi clanlar v.b v.b az kaynatalım ya hani arkadaşın nerde.
sercan döktürmüş ak :D bana söz kalmamıs ben eskılerden noix i iboyu cok iyi tanırım oda sercanla kasmıslıgı wardır elbet siz cürmünüz nede böe adamlara kafan tutuoynuz olm krallarınız lan bunlar sizin hihi :D

Gel kaynatın kardes her zaman adam olana kapımız acıktık

herkes yazmış bende yazıyım , bu rhuemonlar inexinferis olduğunu herkes biliyo movie yapmayı bilsem ben yaparım birisine attım demo'yu o arkadaş yapıyor ben hayatımda bu kadar yüzsüz şerefsiz bi insan görmedim adamın bilgisayarına girdik regedit'e girdik modemin fişini çekti birden , şeytanuydum denen kişiye söyledik böyle böyle adam attım dedi tagını aldı gözümüzün önünde 5-6 dakika sonra adamlar maç atıyo odalarında bülbül gibi yer söylüyor bunları anlamak zor niye hile açıyosunuz zaten şu oyunu kafa dağıtmak için oynuyoruz siz OYUNU DAĞITIYORSUNUZ , ayrıyetten w.lawsons clanı'da yok orada.
kımde buldun kardes ya soylede bılelım yapın movıemezı ya ne olcak bızde olmadıktan sonra yapsanız kac yazar :) bana veya team arkdaslarıma kac defa hıle gh dedıler pcmıze gırdıler hıc bırsey bulamadılar 2 hs atıyoz ızlıyo fln dıyonuz

wolwo'da bulundu

burda konuşmaya gerek yokki gidin maç atın olsun bitsin

sercan döktürmüş ak :D bana söz kalmamıs ben eskılerden noix i iboyu cok iyi tanırım oda sercanla kasmıslıgı wardır elbet siz cürmünüz nede böe adamlara kafan tutuoynuz olm krallarınız lan bunlar sizin hihi :D
Kardes kım bızım kralımız bız [Non] ' teamı harıcınde kımseye kral gozuyle bakmayaz [Non] ' teamına kafa tutamıyoruz gerı kalan tum teamlara kafa tuturız

Kardes kım bızım kralımız bız [Non] ' teamı harıcınde kımseye kral gozuyle bakmayaz [Non] ' teamına kafa tutamıyoruz gerı kalan tum teamlara kafa tuturız

Gh Movie İstiyoruz Gh Diyenlerden İstediğiniz Zaman Tv Veririm :D Gh Diyipde Durmayın Tv Ne zaman istedinizde vermedik!!!!!

İnexinferies kullanan arkadaşı clandan attık ( - ωωσσℓωσσσ; ^ & ) merak etmeyin ama yinede Çekemeyenler Sabunla Denesin :)

İstediğiniz zaman istedğiniz yerde maç atılır istediğiniz zaman tv verilir..! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri