-rA vs kn`f eppixx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan Bir Çok ReaL TeamLe Maç Attım Ve Çoğunlugunuda Yendik.``Ama Senin Gibileri Yenilgiyi Kabul Etmeyince Snirlerime Hakim oLamıyorM.Sen Sonuca bak Gökhan Haticeye Deil Neticeye Yenildinmi ?

Cakallar dio hele bota bak :D Lan bot 2 hafta önce bana cfg at clana al die yalvarıodun adammı oldun cakal dioo lan bu aksam topla real te***** gel tmmı ? Herkeste şahit bu akşam gelsinler maç atalım real teamla yensekte yenilsekte ben koycam ss buraya. Tmm mı ? akıllı ol !
Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirim :@:@:@:@:@

cs ms yok ******in gidin

Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirim :@:@:@:@:@

qwpuıeapıusdhoıdmadkg :D:D:D asdasd :D:D ***umuzu kaldırmıs indirirmş bide :D woooooow adam kjnq :D:DD asdasd :D

Memo abi hakkında doğru konuş ! :cursing:

Sizi bilmem ama hepiniz cfg mi almış istemiş , kullanmışınızdır xD asdfasdf

Ahmet GeneL Konuşma :D Ben istemedm :D

O salak dedigin insanın s2kinin kılı olamassın sen mk botu :cursing:

NE demeye Calısıorsn krdş türkçe kons ?

Good Luck ...

Neronex 0-7 oynuyarak mı lal eddin :D = -SCHATZ`` <Ask>

Eet 0 a 7 :D iyi bakarSan SevinirM İsteRsen wS ataLm ?

Hiçkimse umrumda değil hesap el değiştirdi şu dakikadan sonra onların skı varmıda skının qılı olsun buda size son sözüm olsun :)

Hiçkimse umrumda değil hesap el değiştirdi şu dakikadan sonra onların skı varmıda skının qılı olsun buda size son sözüm olsun :)

s2ki war sen kafanı yorma senin gibileri s2kmeye yarıo :) Yarın topla te***** da mac atak :D kjNQ siniz yaa :D

Amq a1mcıleri

fake takımsa real almayın bitsin kardeşim qL diyin geçin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri