0
EXE RANK
dellux
Fexe Kullanıcısı
Gokhan Bir Çok ReaL TeamLe Maç Attım Ve Çoğunlugunuda Yendik.``Ama Senin Gibileri Yenilgiyi Kabul Etmeyince Snirlerime Hakim oLamıyorM.Sen Sonuca bak Gökhan Haticeye Deil Neticeye Yenildinmi ?
Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirimCakallar dio hele bota bakLan bot 2 hafta önce bana cfg at clana al die yalvarıodun adammı oldun cakal dioo lan bu aksam topla real te***** gel tmmı ? Herkeste şahit bu akşam gelsinler maç atalım real teamla yensekte yenilsekte ben koycam ss buraya. Tmm mı ? akıllı ol !
Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirim![]()
Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirim![]()
Sizi bilmem ama hepiniz cfg mi almış istemiş , kullanmışınızdır xD asdfasdf
Ahmet GeneL KonuşmaBen istemedm
![]()
Hiçkimse umrumda değil hesap el değiştirdi şu dakikadan sonra onların skı varmıda skının qılı olsun buda size son sözüm olsun![]()