-rA vs kn`f eppixx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuları doğru yere açın.

Sefa ben sen değilim ne kimsenin ***unde dolaşırım ne kimsenin ***ünü koklarım bana yan bakan o gözü ***üne dolar sokarım anladınızmı ben sizin hakkınızda bir şey yazdımmı senden cfg dilenmdim sen cfg istemiştin eski klanda sana pc format attırdım vs yapıcaktım cfg varmı dedım sende forumu gosterdın ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmam :sneaky2::sneaky2::sneaky2::sneaky2: clana al diyede kimseye demedim skerim knf eppixi siz kimsiniz allah aşkına ya ottomans salağıyla dolaşıp duruyolar. G0tunuz ben nasıl kaldırdıysam indirmesinide bilirim :@:@:@:@:@
İndirsene abiiiii ? Çok korktum ;( oturup ağlıyacağım. İstersen Özelden Msn Yaz Açık Adres Vereyim ?

İndirsene abiiiii ? Çok korktum ;( oturup ağlıyacağım. İstersen Özelden Msn Yaz Açık Adres Vereyim ?

orduyla gelir oloooooom :D Adama kinik yaa adam kaldırmıs bide indirio asdads :D KİNİK :D

Şu konuları ilgili olan yerlere açın alakasız yerlerde görmek sinirini bozuyor insanın. Bu konu qL almaktan başka herşeye benzedi küfürler havada uçuşuyor gördüğüm kadarıyla. S.mod olsaydım şu an bu konuya yorum atanların yarısını banlamıştım da neyse.
Bu forum gövde gösterisi yapma yeri değil gidin msn de küfürleşin.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri