[Non] ' vs w.Lawson`s ~ (Bu işler öyle p_saydan yer söylemekle olmaz)

Adam gibi adam düzenlemediyse neden katıldın kocum ?

Beni tanıyanlar tanır noix kendi benimle karıstırma ben psaydan söylicek kadar ******** değilim Sizin sornunuz şu;
Sıkı yönetimde hepiniz fos=Bot
Başınızda çoban olmayınca Hepiniz kral=yine bot

Gelip gecici kinglere qL =Paralı kingler.

Giriş gelişme ve sonuç buna denir.

ben kendimi seninle karıştırmıyorum.senide fazla tanımıyorum nickini cs de pek az gördüm hatta şunu diyebilirim görmedim :) 4 sene önce Abi diyenler şimdi geçmiş bir afra bir tafra çekemiyorlar sanırım ? bu arada madem botuz Ankara da oturanınız varsa lan game gelsin fark yapmaz.

bizimle bu kadar uğraşıyorlar ki zamanında gelene geçene çok koymuşuz ?

acınızı anlıyorum.. :)
___________________________________________________________________________________________

gereksiz post kasanın yorumu editlenecek.Başarı harici post kasma !!

wLawsons mı ne la bu clan kım bunLar bu yaza kadar ismini biLe duymadıqım nickLer oyuncuLar.<br>bizim [Non] cLanın fake 5 ı yenmısLer onu bıLe ss atmıs LamerLer rezıL etmek ıcın bız 7 senedır izLenioruz kinqofcsde ama siz kimsiniz anLıyamadm hıc bırının ısmını bıLe bıLmıorm mq fake 5 ı yenmısınız ama bızde kabahat coLuk cocukLa mac atarsan oLacaqı Junıor kımmıs bide muhattap oLuyorz [Non] clandan hıc kımse su wLawsonLarLa muhattap oLmasın coLuk cocukLa uqrasmayın beyLer oke herkes kımın ne oLduqunu bıLıyo bu kadar uzatmaya qerek yok !

sen daha bu yazı stilinle bile yaşını belli ettin.
sizinle sidik yarıştırmak için bu clan kurulmadı
Dostlarımız bizim ne oldugumuzu biliyor.Milletin bizi bilmesine gerek yok.
Herkes'e ibret-i alem olsun
WILLIAM LAWSON'S 2 GÜNDE KURULMADI 2 GÜNDE YIKILMAZ.

ben kendimi seninle karıştırmıyorum.senide fazla tanımıyorum nickini cs de pek az gördüm hatta şunu diyebilirim görmedim :) 4 sene önce Abi diyenler şimdi geçmiş bir afra bir tafra çekemiyorlar sanırım ? bu arada madem botuz Ankara da oturanınız varsa lan game gelsin fark yapmaz.

bizimle bu kadar uğraşıyorlar ki zamanında gelene geçene çok koymuşuz ?

acınızı anlıyorum.. :)
___________________________________________________________________________________________

gereksiz post kasanın yorumu editlenecek.Başarı harici post kasma !!

Kim kime ne kadar koymus beni ilgilendirmez senin orda dediğin psay'dan yer söyledimizi demen sizin zamanında nasıl kastıgınızı herkes biliyor siz gelip geicici kinglersiniz
Ha bu arada fazla tanımıyormussun bizimle muhatap olma hem sen kimsinki biz sana abi diyelim.
Ayrıca Ankara gibi biryerde olsam emin ol lan game bütün turnuvalara katılırdım emin ol.

hmm genelde herkes öyle diyor. :) ayrıca abi lafını senin için demedim,lafı ortaya attım alınıyorsan alın (yarası olan gocunur derler Atalarımız) neyse gl verip geçmiyorsan o kadar yüzsüzsün hadi işine.daha sana cevap yazıyorum kendimden utanıyorum emin olabilirsin !

Hayat [Non] ' ile qüzel..

Gele :):)

Adamlar ezmiş elinize vermiş ağlamayın ok ? kimseyi savunmuyorum yalnız siz sunu yapıonuz ...... ....... davasını yapıonuz :D ehehehe :D

Başarılar dünkü yetmeler adam olmuş :D Sallayın siz takmayın Non team sizi cekemedıklerınden böyle yapıyorlar prim alarak gündemde kalcaklar ez.kler :)

kA' teammiş w.lawson muş bahane Eskiden kim vardı ki bu 2 teamda Non oyuncularını örnek alırlardı şimdi açan yardıran belli :) Başarılar non team :)

bu arada nicklerinizi yeni görüyorum forumun postcuları :Dhehehe

good luck. Non team ağlatmış galiba bu kadar sayfa yorum olduguna göre :D :D

eyvallah sağolasın
Hayat [Non] ' ile qüzel..

Gele :):)
aynen kanki :) dünkü türemelere laf da yetiştirilmiyor ;)
Adamlar ezmiş elinize vermiş ağlamayın ok ? kimseyi savunmuyorum yalnız siz sunu yapıonuz ...... ....... davasını yapıonuz :D ehehehe :D
hah sen çok yaşa fatih :) sağolasın.
Başarılar dünkü yetmeler adam olmuş :D Sallayın siz takmayın Non team sizi cekemedıklerınden böyle yapıyorlar prim alarak gündemde kalcaklar ez.kler :)
teşekkürler.
kA' teammiş w.lawson muş bahane Eskiden kim vardı ki bu 2 teamda Non oyuncularını örnek alırlardı şimdi açan yardıran belli :) Başarılar non team :)

bu arada nicklerinizi yeni görüyorum forumun postcuları :Dhehehe
sağolasın yorum için.
good luck. Non team ağlatmış galiba bu kadar sayfa yorum olduguna göre :D :D
Eyvallah ağlayana MENDİL :)

Herkese inat ! Mendil verem mi ? :D

Nonlar sesinizi kesin ve izleyin ; nega - YouTube sjkdaskjfdkjf neqativ3 detected jkasdjaskd :D:D:D:D:D:D o my god o my god işte kral neqativ3nin detecdet olduğun anlar saniye saniye :D:D:D kralım diye geçiniyo ya oof of yarılmıştım canlı canlı izlerken :D:D:D:D

negativ3 dediginiz adam size cs dersi verir.Kesin orda bi sorun yaşadı yada bi sıkıntısı oldu.Ama asla negativ3 gibi kasamassınız.ne negativ3 ne sky net ne de ayko onların tırnagı olamassınz..

Ahahaha evet baya büyük bi SIKINTISI var neqativ3nin belli :D:D:D oof of ne güldüm lan gelsin socl ws atalım 5 elden fazla alsın buraya ss koysun ok? :)

Ben neden muhatab oluyorum sizlerle, qq

Aynen öyle sg :D

bu arada o negavi3 dediğin adam şu anda üniversite okuyo kendisi 25 yaşında birisi şurda seni muhattaba alıpta konuştuğuna dua et

25 yasında hala unıverste okuyo ha way bee cıgır asmıs :D:D konusacan tamam ama azcık dusunerek konus cocuksn unversteye ne zmn grlr blmysn he hkdn oleyse zeka srnu war gec kalms unıyı kznmkta :D

Geri