[Non] ' vs w.Lawson`s ~ (Bu işler öyle p_saydan yer söylemekle olmaz)

TAZE SS qeliyorrr Jüni :)))

MENDİL var :)

GILAYMOR yaptığın sadece yazmak , aksam elinize tek verdim :):)

Unutmadan MENDİL ? :)

Yazık çocuğa ya. Real iken de böyle ss alıp koysanız dicem de yenemiyosunuz ki realken :D

kırasing sen kimdin yeni yetme ?? :=)

O kadar basitsiniz ki tüm arkadas topluluqunz bana yazıor ama NAFİLE :))

Ama üzülecek bir durum yok hepinize yetecek kadar MENDİL var :):):)

Haydi G0 AWAY :D

Turnuva da finale cıkamayınca cok koymuş buna şimdi anladım ya yazık :/ neyse bidahakine diyecem de bu NON'larda böyle pasif bi neqativ3 olduğu sürece hiç bi turnuvada bi yere gelemezler :D

Hahhaha :=)

COk mu istiyon clana qelmeyi yaaa ama ezik almıozz gılaymorr :):):)

Cevap veremeyince öyle dersin neqativ3 adamı arkasından vuramadın sk'ya koycaz izleyenlerde görcek zaten o eli verdiniz başladın ağlamaya yazık sana la yazıkk cs sil quit. Sen tek kalınca takım arkadaşların alttan eli alamaz el gg yazıyolardı onlarda biliyor pasif olduğunu :)
ahahhaha güzeL yorum :D:D

Clana mı kdasjjkfsdjk jkajdasjksda lan -kA- 4ever hayırdır yani NON kim dünkü pasifler real maç atsak el alabilceniz mi? ama real bak öyle msnden fake toplayıp gelmek yok ;)

w.Lawson oyuncularında evet 4 kA * clanından adam var zaten Luqi de eski kA oyuncusu maç w.Lawson vs Non değil kA vs Non olmuş daha iyi olmuş. Ama şu konuya yorum atanların Non clanında 1-2 kişi hariç hiç birine laf söyleme hakkı bence yok. Çünkü adamlar önceden ismini vermiş herkezin dilindeki oyunculardı. Biraz saygı.

Hala bu adamlar yokken arkalarından nb de açılan anketleri hatırlıyorum burda kötü anlamda yorum atanların hepsi bu adamlara güzel güzel yorum attığını biliyorum. Şimdi neden kötü yorumlar ? Tekrar gelip sizi maçda çok mu yıktılar ?

harry senide cok ezdi kA * kuyruk acın var biliyorum :D ama dikkatini cekerim bizim real luqi yerine SANCHES var ;) ki sanches'te herkesi ağlatıyo yani cok büyük bi faktör biz 1 kişi bile yokken real almıyoruz o yüzden kA * değil fake teamdı ayıktın? Bunu da hangi yüzüne söyledm bilmiyorum 2 yüzlü olduğun icin şaşırıyorum arada :)

harry senide cok ezdi kA * kuyruk acın var biliyorum :D ama dikkatini cekerim bizim real luqi yerine SANCHES var ;) ki sanches'te herkesi ağlatıyo yani cok büyük bi faktör biz 1 kişi bile yokken real almıyoruz o yüzden kA * değil fake teamdı ayıktın? Bunu da hangi yüzüne söyledm bilmiyorum 2 yüzlü olduğun icin şaşırıyorum arada :)

Ben seni adam olarak görüp yazmadım bile sen beni büyüğün olarak görüp yazmışsın sağolasın.
kA nın bizi yıktığı hatırlatığım kadar 2 maç var evet. ama bu kuyruk acım nerden geliyor onuda bi açıklada bende öğreniyim. kA nın benle attığı 3 maçdan fazlasını göster hadi ? Ayrıca TCS olarakda kA yı çok yıktığımızı bende biliyorum ama karı gibi bahane aramıyorum yıkılınca eyvallah diyorum varsa kA hakkında tek kötü yorumum buyur göster hadi acım varmış ya ?

Yazmam için büyüğüm olarak görmem gerekmiyo ;)
kA * ya ağladığın günleri unutma sizinle sürüyle maç attık ve biz sizi 10 kere yendiysek siz 1 kere yenmişsinizdir. http://b1108.hizliresim.com/11/8/28/1974.bmp al bulduğum tek ss bu en sona kalan cs silmiştm daha çok vardırda. Burda da banlamıştınız 8-1'den sonra. Ya bizi çekemeyen çok biliyon mu sende onlardan birisin ağlayıp 3D diyenlerden. Hadi kasma.

w.lawsondan sadece luqi var bu non vs ka deseydın daha iyi olcaktı :)

Ya gülüm ben online ye 2 sene önce başladım 2. defa gördüm ismini hala diyorsun ki hile diyorsun bize. Ben sana diyorum ki ağladığım bir maç göster ki bende görüyüm sadece. 2 dakika bekle bu takımı yıktığımızı bende biliyorum hatta maç ve vslerinde mevcut ama kaçıncı sayfadır aramadım boş yere olduğu için. Sen bana diyorsun ki kA ya ağladın ben diyorum ki göster sen gidiyorsun bana yıktığınız ss yi gösteriyorsun Ben şimdiye kadar 3d , gh , aim muhabbeti yapmış adam değilim o kadar clanlardaydım tanıyanlarda bilir zaten yani boş yere sen ağlama. Çocukmusun nesin sen ya ? :D Lugi yide yakından tanırım sor bakalım kaç kere hile demişim ben bir clana ? Ondan sonra gör bana boş yere konuşma yani hadi uzaaaaaaa.

Ya daha kA diyosunuz madem öyle non'lar gelin senoyna bizimle real atın ama real fake toplamıycan.

Ben bana hile dedin demedim kA ya ağladınız dedim. Evet maçta adminlik girip banlayan da sen değildin zaten dmi? La bırakın bu işleri ya post kasmıycam tamam haklısın hepiniz kralsınız hepiniz mükkemmelsiniz.

Of off çocuk ne diyeyim ki laf mı yetişir 15-16 yaşındakilere. Neyse Non güle oynaya parçalamış Non başarılar :D

Tamam hArry king şampiyon sensin <3

HArry saol ciqerim :))

GILAYMORE sanada MENDILLL :):):)

Geri