8
EXE RANK
~ Paa$aaLiii *
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- pasali7.wordpress.com
Başarılar.

haddimi biliyorum hemde senden öğrenecek değilim ayıktın ? bu bir ikincisi bana lan diye hitab edemezsin kimsin ki sen nerden geliyor bu samimiyet ? üçüncüsü ise başarı harici post kasma ok !!!Noix Sen beni tanıyamamışsın kardeşim ben kimseye hak geçmem psay olayını gelipte burda üzerime oynama haddini bil kimseye hak geçmem ben turnuvada gördüm herkes neymiş,neymiş biliyomusun sıkı yönetimde herkezin bot oldugunu gördüm
Şerefsizmiyim lan ben psaydan yer söyliyim ha sıkıya gelince yenil sonra topla bütün fakeleri gel yardır turnuvada kasamayan adam gelmiş burda yardırıyor
Birdaha benim ve cevremdekilerin hakkında yorum yapma..!
Noix Sen beni tanıyamamışsın kardeşim ben kimseye hak geçmem psay olayını gelipte burda üzerime oynama haddini bil kimseye hak geçmem ben turnuvada gördüm herkes neymiş,neymiş biliyomusun sıkı yönetimde herkezin bot oldugunu gördüm
Şerefsizmiyim lan ben psaydan yer söyliyim ha sıkıya gelince yenil sonra topla bütün fakeleri gel yardır turnuvada kasamayan adam gelmiş burda yardırıyor
Birdaha benim ve cevremdekilerin hakkında yorum yapma..!
tamam iyi bakalım bende w.Lawson`s ~ clana attığım tk yı Netbilgini ailesine hediye edicem o zaman[NoN] Clana attığım Tk tüm nb alemine hediyem olsun yakında izlersiniz![]()
junior ne kadar çabalarsan çabala non clanındaki negativ3 haricindeki playerler seni bir maçta görür ve unuturlar okmu ? fazla reklam yapmaya gerek yok ve kendini onlarla kıyaslamanada gerek yok çünkü o playerlerin seviyesine gelemezsin bunuda böyle bil
Adam gibi adam düzenlemediyse neden katıldın kocum ?zaten o turnuvayı adam gibi adam düzenlese sasarım ben dedim saim gerek yok die sana .
junioru gördüm dedim bosver girmiyek