[Non] ' vs w.Lawson`s ~ (Bu işler öyle p_saydan yer söylemekle olmaz)

Noix Sen beni tanıyamamışsın kardeşim ben kimseye hak geçmem psay olayını gelipte burda üzerime oynama haddini bil kimseye hak geçmem ben turnuvada gördüm herkes neymiş,neymiş biliyomusun sıkı yönetimde herkezin bot oldugunu gördüm
Şerefsizmiyim lan ben psaydan yer söyliyim ha sıkıya gelince yenil sonra topla bütün fakeleri gel yardır turnuvada kasamayan adam gelmiş burda yardırıyor
Birdaha benim ve cevremdekilerin hakkında yorum yapma..!
haddimi biliyorum hemde senden öğrenecek değilim ayıktın ? bu bir ikincisi bana lan diye hitab edemezsin kimsin ki sen nerden geliyor bu samimiyet ? üçüncüsü ise başarı harici post kasma ok !!!

Noix Sen beni tanıyamamışsın kardeşim ben kimseye hak geçmem psay olayını gelipte burda üzerime oynama haddini bil kimseye hak geçmem ben turnuvada gördüm herkes neymiş,neymiş biliyomusun sıkı yönetimde herkezin bot oldugunu gördüm
Şerefsizmiyim lan ben psaydan yer söyliyim ha sıkıya gelince yenil sonra topla bütün fakeleri gel yardır turnuvada kasamayan adam gelmiş burda yardırıyor
Birdaha benim ve cevremdekilerin hakkında yorum yapma..!

[NoN] Clana attığım Tk tüm nb alemine hediyem olsun yakında izlersiniz ;)
tamam iyi bakalım bende w.Lawson`s ~ clana attığım tk yı Netbilgini ailesine hediye edicem o zaman :) hatta nighbirt kill cekiyor :D ehehehe

ayrı bir video daha yapacağım Neqativ3nin Adamı arkasından vuramayıp sonra hakemler psay dan yer söylüyor diye ağladığınıda göstercem ;)

gelee ezık junıor anca ban atar

bırakta ban atalım maç bitmişti adamda küfür etmişti biz ban atınca ezik oluyoz siz ana bacı kayınca kıral oluyorsunuz

Başarı harici post kasan ve tartışma yaratacak yorumlar atanın yorumlarını editlenecektir İyi forumlar.. :)

junior ne kadar çabalarsan çabala non clanındaki negativ3 haricindeki playerler seni bir maçta görür ve unuturlar okmu ? fazla reklam yapmaya gerek yok ve kendini onlarla kıyaslamanada gerek yok çünkü o playerlerin seviyesine gelemezsin bunuda böyle bil

junior ne kadar çabalarsan çabala non clanındaki negativ3 haricindeki playerler seni bir maçta görür ve unuturlar okmu ? fazla reklam yapmaya gerek yok ve kendini onlarla kıyaslamanada gerek yok çünkü o playerlerin seviyesine gelemezsin bunuda böyle bil

şampuansın.

valla junior kimsn bilmiyormda ilk defada gördm seni hayatın cs olmş sabah akşam cs desin forumdasın forumda millete sataşıyosn git biraz dışarıda hava alda aklın başına gelsin yazık sana bu arada hary berat kardeşimnde ne kadar karakter sahibi olduğu ortada çünkü oda biliyor dünkü yeni çıkmş oyuncuların bi zamanların iyi oyuncusuna laf atmasını oda kaldıramamş çünkü yarın birgün oda söz sahibi olucak bu oyunda ve aynı şeyin başına gelceğinide biliyor junior sana tavsiyem dışarı çık biraz sosyal ortama karış insan ol biraz yada çokmu tipsizsin insan içinemi çıkamıyosun kendini pc başına vermşsin onuda anlamak zor neyse iyi forumlar

mesela sana aradaki farkı açıklim kendini bi ayko dg bir skynet sexafon scatrojlan kıyaslıyosan hayal dünyasında yaşıyosn çünkü onlar senin gibi bu forumda kendi reklamlarını yapmıyolar çıkıp oyunlarını oynayıp gidiyolar ok ? ikincisi kingofcs ye gir bi kendini sor bide o playerleri çünkü sen bir hiçsin

şöyle bişey yap ayko dg mi yoksa senmi ?

kingof girmiyorum zaten kingofun eski hali yok hl.res çıkmış herkes king olmuş ben kendimi ne ayko dg ne sexafon nede scatroj ile kıyaslıyorum onların benden iyi olduklarınıda biliyorum.

Forum konusuna gelince forumda sadece muhabbet etmek için duruyorum.

senin bana neden laf sokmaya çalıştığınıda anlamış değilim.biz burda negative ile konusuroyuz araya sen giriyosun.2 kişi konusurken 3.ye ne düştüğünü gayet iyi bilirsin.

daha fazla yorum atma istersen ne senin nede benm kalbim kırılsın.

Başarılar.

burda fazla yorumu atan ben değilm paso non clanıylan uğraşıyosn bi dediğin birini tutmuyor senide anlamak zor gerçekten

bu arada o negavi3 dediğin adam şu anda üniversite okuyo kendisi 25 yaşında birisi şurda seni muhattaba alıpta konuştuğuna dua et

Hayat [Non] ' La Güzel :D

zaten o turnuvayı adam gibi adam düzenlese sasarım ben dedim saim gerek yok die sana .
junioru gördüm dedim bosver girmiyek

neqative, mendil lafından başka kelime bilmiyor herhalde. Neyse başarılar.

wLawsons mı ne la bu clan kım bunLar bu yaza kadar ismini biLe duymadıqım nickLer oyuncuLar.<br>bizim [Non] cLanın fake 5 ı yenmısLer onu bıLe ss atmıs LamerLer rezıL etmek ıcın bız 7 senedır izLenioruz kinqofcsde ama siz kimsiniz anLıyamadm hıc bırının ısmını bıLe bıLmıorm mq fake 5 ı yenmısınız ama bızde kabahat coLuk cocukLa mac atarsan oLacaqı Junıor kımmıs bide muhattap oLuyorz [Non] clandan hıc kımse su wLawsonLarLa muhattap oLmasın coLuk cocukLa uqrasmayın beyLer oke herkes kımın ne oLduqunu bıLıyo bu kadar uzatmaya qerek yok !

zaten o turnuvayı adam gibi adam düzenlese sasarım ben dedim saim gerek yok die sana .
junioru gördüm dedim bosver girmiyek
Adam gibi adam düzenlemediyse neden katıldın kocum ?

Beni tanıyanlar tanır noix kendi benimle karıstırma ben psaydan söylicek kadar ******** değilim Sizin sornunuz şu;
Sıkı yönetimde hepiniz fos=Bot
Başınızda çoban olmayınca Hepiniz kral=yine bot

Gelip gecici kinglere qL =Paralı kingler.

Giriş gelişme ve sonuç buna denir.

Geri