[Non] ' vs w.Lawson`s ~ (Bu işler öyle p_saydan yer söylemekle olmaz)

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Turnuvadan önce maç atıldı yendik ezildiler çok korktuklarından hakemleri yer söyleme hakkında ikna etmiş olmalılar ki zaten öyleydi aynı kadro maç atıldı ezikler yendi gitti.

[Non] ' Clanımızın real kadrosunda A y k 0 * <Dg> -sexaFoN *v.b kişiler olmadığı için ve p_say yüzünden yenildik.(hakemler sağolsun)

SS'lerdeki oyunculara bakarsanız w.Lawson`s teamından daha sağlam bir kadro ve turnuvadan sonra tekrar maç attık sonuç ortada öyle hakemle v.s ile yenilmez alın size kapak gibi cevap.

Buyrunuz T iken :

24qtttu.jpg

Buyrunuz Ct iken :

2rpcme0.jpg

Not : Hltv 4-2 olan yere kadar çekmiş.

Ct de 5-2 yeniyorken junior BAN attı.

cok komıksınz ya hahahahahah hanı real :D:D:D:D:D ay oldum amkı :D:D:D:d
DIPNOT : COLUK COCUK :D:D

İŞTE 0 kil0metre SS ler..Hemde TAPTAZEE...JÜNİR..HAkemler nerde ezik :)))

Abileriniz nerde hakemler nerde LA :):) Ezikler :))

Sizin için MENDİL dükkanı açtım qelin LA :)):):))

Size BELEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :):):)

qüzeL ezilmişler

bu SS'ler bugun kı macın ss leri real almadılar korkudan :D dunku macın ss lerinide arkadasimiz gelince koyacaz bklm ona nedıyecekler

Önemli olan en taze SS lerdir :):):)

MENDİL? :):)

ya w.lawson`s musunuz herneysenız kım oluyorsunuz da adamlara kafa tutuorsunuz dunku botlar ! yeni mi türediniz la ?

Turnuvada Taraftutarlar ama Hakemsız maclarda Tutamazlar Kocum En buyuk Non Varmı kafa tutan :) ??

havij; z1rt kA ClandakhaNz; kA Clandajjuunniioorr ; kA Clanda wacklauren(klaymore) ; kA Clanda w.Lawsondan Tek oyuncu Var o da Luqi Sizin Söylemekten utandığınız Bizim ise yenilsek dair gururla söylediğimiz bir laf vardır.Başarılar.

Ha şöle qülüm :):):)

Saol beydi ILANA :):)

Noix Sen beni tanıyamamışsın kardeşim ben kimseye hak geçmem psay olayını gelipte burda üzerime oynama haddini bil kimseye hak geçmem ben turnuvada gördüm herkes neymiş,neymiş biliyomusun sıkı yönetimde herkezin bot oldugunu gördüm
Şerefsizmiyim lan ben psaydan yer söyliyim ha sıkıya gelince yenil sonra topla bütün fakeleri gel yardır turnuvada kasamayan adam gelmiş burda yardırıyor
Birdaha benim ve cevremdekilerin hakkında yorum yapma..!

Fake kim ben mi sky mı yenilqinize aqlamayın???

Bakın kardeşim laftan anlamıyosunuz turnuvanın oynandığı sw'de zaten psay yetkisi yok bizim adminliklerimiz de verelim pw girin bakın inanmıyorsanız. Ha w'lawsons'a ezilip ağlamanın manası yok sen adamı arkasından vuramıyosun dibinden sonra ağlıyosun eli verince. Böyle yapmayın bu oyun sonuçta ağlamanın anlamı yok biz ******** değilz ki yer söyleyelim. Ayrıca 5-2'yken değil 6-2'yken banlandınız yani oyun bitince. Sercanın yaptığı gibi keşke sizde turnuvada EZİLİNCE başarılar diyip geçseydiniz :)

Gılaymor :) az sus qL at qec :)

[NoN] Clana attığım Tk tüm nb alemine hediyem olsun yakında izlersiniz ;)

Cevap veremeyince öyle dersin neqativ3 adamı arkasından vuramadın sk'ya koycaz izleyenlerde görcek zaten o eli verdiniz başladın ağlamaya yazık sana la yazıkk cs sil quit. Sen tek kalınca takım arkadaşların alttan eli alamaz el gg yazıyolardı onlarda biliyor pasif olduğunu :)

Geri