Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Non] vs -rwd 13-0 'NUKE' (BİZ BIKTIK ONLAR BIKMADI)
Ctye oynamadık kı hayal qucune bak Kutay adam vuramazdı Açmış yardırmş maşallah moviesini de yaptrym hemen Anca hıleyle yenersnz.Bu arada biz ezmekten bıkmadık derken 12 kere yenmişz siz 5 6 kere kim bıktı acaba
Ya aykut senın benı kovmaya capın yetmez Cfq dilendiqin qünleri hemen unttn bakıyorm real cfqnı at kazım falan şimdi böle oldu dmı asdfasd ben kendm cıktım bunu clanda da herkes bılıyor hem sen clana benden sonra qelmıs bı adamsn sen kmsn de benı kovcan asdfasdas amela stayla
ahahaha kazım babana gel kazım kutay adam vuramazdı ? lan bot sen kimsin daha 1 ay önce ismini duydum sen benim olmadığım yerde oyna kazım sadece ben dedim sxe çıksın görüşücez sizle hala öle diyorum bak tw verdim oyundayken baktınız bişey gördünüzmü ? Biz sizin gibi yapmıyoruz feyso açıp yardırıp sonra q tab enter çekmedim adam gibi durup tw verdim konuşmaya gerek tw vermedi demeyin ondan dolayı. Sen adam değilsin ben ondan dolayı cevap vermicem sana tek dediğim şey moviem güzel olsun ben o movieleri severim izlemeyi feyso iyi bilir neyse hadi penisimin ucunda bile değilsiniz.. Siz sxe çıkınca maus tutamayan gençler kendinize iyi bakın
ulan salak kazım senden ne ara cfg istedim burda sallamaya gerek yok yalancınında taa ..................... sen kimsn ben kimin senden cfg istemişim hahahah aykutta istemiş tipe bak aykut bizdeyken senin resimlere bakıp gülüyoduk