[Non] vs -rwd 13-0 'NUKE' (BİZ BIKTIK ONLAR BIKMADI)

Kazım 2 sene once cekılmıs falan ama genede ayko dg dan daaha saglam tıpı var :D

kardeş fotoyla csnin ne ilgisi var burda bi konu var oda ss niye adamların fotolarını koyuyon onu anlamadım kazm ?

fotoyu koyan sızın arkadaslarınız kardesım onlar boyle rezıl ederlerse bızde sızı boyle rezıl en son 4. sayfa yazdıgımı okuyun fazlada cocuk gıbı uzatmayın oke konuyuda kapattırıyorum

eyw kerım bılal ılk foto kım koymş iyi bak kardeşm yoksa benım işım olur mu

Tartışma yaratmayın arkadaşlar birdaha uyarmıcam

gl bize :) non 4ever

fotoyu koyan sızın arkadaslarınız kardesım onlar boyle rezıl ederlerse bızde sızı boyle rezıl en son 4. sayfa yazdıgımı okuyun fazlada cocuk gıbı uzatmayın oke konuyuda kapattırıyorum

sen neyin tribindesin be :D atlama her yere burası maç arama kanalı mı :DD konuyu kapattırcakmıs bde istediğimiz muhabbeti yaparız ne war? :)

yorum edit # Noix

Yardır Kutayım :) qL Non :)

yorum edit @ Noix

gL başarılar

dediğin şeyi anlamadım qh diye ağlıyosun ben temiz kastığım için içim çok rahat dostum yakışıklıyım demiş :) heyyy kroooo :):):):)

haa feyso sxe den önce kasıyodu ölemi ? hahaa lan salak feysoyu benden daha iyi tanıymazsın o çocuk beni sattığı halde ben gene de konuşmucam ağzımı açtırma ezildiniz konuşmaya gerek yok sümük gibi yapışıyosun yapıştığın zaman kıçımın kenarı olamazsın daha.

Bu ameleler BıkMadımı Yenilmekten hala Maça çıkabiliolarmı pff :S

kutayıma 3d diyenlere acıyorm hltv var buyrun movie yapın hem kutay daha iyi kanka bu kadar zorlarına gitmişki 2 de bir yorum atıyolar sxe çıktığı zamn ne yapıcaklar acaba bu arada kazım senden ben ne ara cfg istedim kardeşm annenin babanın üstüne yemin etsene adam ol biraz ql bize ağlatmış kutayım :)
skynet...

ağlatırım biliyosun kanka seviyorum sizi

eyvallah sağ olun arkdaşlar

şaka maka Kingofcsde tek king var oda Efsane Oyuncu SamaeL. belkı bılen bılır ..

gl

O benım 2 sene oncekı halım en azından senin şimdiki tipine bak amele :D
2n43r.jpg

Karizma La adam neresi amele botlar aglamayın hemen

Geri