[Non] vs -rwd 13-0 'NUKE' (BİZ BIKTIK ONLAR BIKMADI)

Kutay iyiki cevap veremıcem dedn bana nutuk yazmışn asdfdasdas adam vuramzdn tabı Cs expertte gh ıle kastıqını cumle alem bılyo kendı clan oyuncularn bile itiraf etti adam mı oldun başıma genç daha büyü oyle qel sen :) Benım kaç senelk player olduqumu bılen bılır senın de cs expertte gh ıle yenı turedıqını herkes bılır hadı qq ;)

kanka justin bieber benziyo la bu kazım ahhahaa :D lan yaratık senin bu tipinle senle maç atıyoruz sen ellerini açta allaha şükret bence :)

Gele adamlar degeci :)

asdfghjklşi :DDD off amele sıtayla :D

kazım ben senden ne zman cfg istedim neden yalan söylüyosn :D

yorum edit # Noix

bilader madem o kadar saglamsınız çıkar team senoyna atalım?

sizin ki kan davasına dönmüş :D:D:D

kazım forumda kız yok ama yinede saol fotorafımı koydugun için :D:D:D

Yorum edit # Noix

yorum edit # Noix

r0uLsticqq
erkek güzeli mi secildin milletin tipini yargılıyosun lan?

Toprakkkk atın üstümeeeeeeee :D:D:D:D: tiplere bak

Toprak az gelir az la beton dökek :D

Almeria resmi koyan kım iLk sen bana sataşıyosun Maksat yuzune bakılmıcak adamlarn benm resmimi koyması tıplere bak asdasdasdas bu tipi qoren kız qecelerı uyuyamz :D

kazım bizim tipimiz heryer de iyi ama senin tipini ***üme karalama yapsam aynısın la :) kro kro konuşuyosun daha konuşmayı bilmiyosun sizi ezdik hala konuşuyosun tw mi verdin gördünmü bişey kardeşim ? anca ağlıyosun selpak alıcak paranız yoksa veriyim.. Şunu diyorum sxe çıksın sadece lafım bu bunun üzerine konuşma hadi movie yapıcaksan da yap ben mutlu olurum millet de görür hile olmadığımı amele sümüğü senin gibi yılışık gevşekler çok var kardeşim

küfür edit # Noix

kutay dg senın selpak alacak kadar paran yoktur kardeşim çunku hıle almaktan çulsuz kalmıssın benden sana bır ıyılık madem delıkanlısınız konyaya gelın yol paranız + yemek paranız benden yeterkı gelın gelıpte burda sanal alemde artıslık yapmayın.

buda uymuyorsa gelın senoyna mac atalım sızınle senoyna dıyınce sız klan olarak kacıyorsunuz bızden :)

Geri