[Non] vs -rwd 13-0 'NUKE' (BİZ BIKTIK ONLAR BIKMADI)

0
EXE RANK

~vaLeriA`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~vaLeriA`.
fazla söze gerek yok :)

120bf.png

goodluck bize :)

ql sxe çıksn bomba gibi geliyoruz :)

Ctye oynamadık kı hayal qucune bak :) Kutay adam vuramazdı Açmış yardırmş maşallah moviesini de yaptrym hemen Anca hıleyle yenersnz.Bu arada biz ezmekten bıkmadık derken 12 kere yenmişz siz 5 6 kere kim bıktı acaba ;)

tw werdik yine inandıramadık daha ne yapıcaz ki :/ movieyi bekliyoruz :)

kazıma bak nasılda takip ediyor :D:D

kazimmm her eve lazimmmm

maç almaya lazım :D

Neyse az keyfiniz gelsin 2 gün eğlenin ;)

çok sağol katrej abi sen olmasan biz nasıl eğlenecektik :(

Sky nette neye lazım cfq dilenmeye cfqmın ısmıne skynet productıons yazmaya clana qel clana qel nolur dıye yalvarmaya lazım asdfasdasd:D

Sky nette neye lazım cfq dilenmeye cfqmın ısmıne skynet productıons yazmaya clana qel clana qel nolur dıye yalvarmaya lazım asdfasdasd:D

Seni kovmanın tadı damağımda kaldı gelseydin hep bir ağızdan ****** çekecektik iyiki gelmedin ;)

bencede burak sana acımış kardeş sana toplu ****** çekicektik ama neyse burağa dua et :D bu arada ql at geçin

****** çekememişler ya ona yanıyorm :( tühh

Ya aykut senın benı kovmaya capın yetmez ;) Cfq dilendiqin qünleri hemen unttn bakıyorm real cfqnı at kazım falan şimdi böle oldu dmı asdfasd ben kendm cıktım bunu clanda da herkes bılıyor hem sen clana benden sonra qelmıs bı adamsn sen kmsn de benı kovcan asdfasdas amela stayla

kazım bana amele stayla dedinya o tiple seni kınıyorum aynanız yoksa para gönderiyim al bitane eve bak gereksiz post kasma gl at geç ;)

aykutun bi kere sana öyle bişi demiceni sende biliyosun amele seni bu arada aykut senden önce burdaydı vol.1 bak bakalım kimlerin isimleri yazıyo

asdfasdasd sacları yana taralı saftırık bı tıpı olan ben deılm aykut ;)

ahahaha kazım babana gel kazım :) kutay adam vuramazdı ? lan bot sen kimsin daha 1 ay önce ismini duydum sen benim olmadığım yerde oyna kazım sadece ben dedim sxe çıksın görüşücez sizle hala öle diyorum bak tw verdim oyundayken baktınız bişey gördünüzmü ? Biz sizin gibi yapmıyoruz feyso açıp yardırıp sonra q tab enter çekmedim adam gibi durup tw verdim konuşmaya gerek tw vermedi demeyin ondan dolayı. Sen adam değilsin ben ondan dolayı cevap vermicem sana tek dediğim şey moviem güzel olsun ben o movieleri severim izlemeyi feyso iyi bilir :) neyse hadi penisimin ucunda bile değilsiniz.. Siz sxe çıkınca maus tutamayan gençler kendinize iyi bakın ;)

ulan salak kazım senden ne ara cfg istedim burda sallamaya gerek yok :D yalancınında taa ..................... sen kimsn ben kimin senden cfg istemişim hahahah aykutta istemiş tipe bak :D aykut bizdeyken senin resimlere bakıp gülüyoduk :D

Geri